Singlebolig: 32 kvm. med 24 værelser

Singlebolig: 32 kvm. med 24 værelser

Lille singlebolig med rullende væggeSynes du heller ikke, at din lejlighed er stor nok? Måske kan du få lidt inspiration fra arkitekten her.

 

Gary Chang fra Hong Kong har lavet sin 32 kvm. lille lejlighed om til et “palads” med 24 værelser. I Hong Kong er lejligheder meget dyre, så hver en kvadratcentimeter bliver udnyttet.

 

Dog er der vist ikke nogen, der tidligere har udnyttet 32 kvm. ligeså effektivt som arkitekten Gary Chang.

 

 

Væggene kan flyttes
I videoen herunder viser Gary Chang, hvordan han har fået plads til både badekar, køkken, soveværelse, hjemmebiograf, gæsteværelse og meget mere.

 

Væggene kan med et let træk flyttes rundt i rummet og nye “rum” kommer til syne. Desuden bruger han spejle til at skjule, de spor, væggene kører i og for at gøre rummene større.

 

Lejligheden er desuden miljøvenlig, da de mange blanke flader gør, at der ikke behøves så mange lyskilder. Derudover kræves der ikke så meget varme i en lille lejlighed.

 

 

Læs også: Ny datingside: Kvinder søger yngre mænd

Læs også: Det vilde singleliv i Andeby

 

Share this:

About the Author

Pia Loulou DamsgaardIndehaver og stifter af SingleSpot.dk samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år. Bor alene og elsker det. Vil hellere have en mand at gå ud med, end en mand at komme hjem til.

View all posts by Pia Loulou Damsgaard