Det vilde singleliv i Andeby

Det vilde singleliv i Andeby

Der er en del flere mænd end kvinder i Andeby, hvor prostitution og voldtægt ikke er ukendte begreber.Prostitution, løsagtighed og voldtægt. Så vildt går det til i Andeby, hvor alle bor alene og ingen tilsyneladende har børn. I hvert fald hvis vi skal tro såkaldte forskere på området.

 

Flere ”forskere” inden for Donaldismen, der vel bedst kan forklares som studiet af Andeby, peger på, at det går temmelig vildt for sig i Andeby.

 

Ingen af indbyggerne bor tilsyneladende sammen, og ingen har deres eget afkom. Niecer og nevøer er dog meget udbredte.

 

Anders er en skørtejæger
Anders And bliver af donaldisten Klaus Grütz beskrevet som noget af en playboy. Han fremhæver især en vis skovtur, hvor Anders And flirter skamløst med den veldrejede blondine, frk. Gyldenlok.

 

Deres fælles søgen efter anemoner er ifølge forskeren blot en undskyldning for at forsvinde alene i skoven for at lave helt andre ting.

 

Konklusionen er, at nok er Anders sammen med Andersine, men hvis chancen byder sig, er han ikke den, der holder sig tilbage. Ligesom Andersine til tider også lægger uhæmmet an(d) på Fætter Højben.

 

Kvindernes arbejde
Det faktum, at ingen af de kvindelige indbyggere i Andeby tilsyneladende har nogen indtægt fra almindeligt arbejde, har givet anledning til undren hos donaldisterne.

 

Flere forskere hælder til teorien om, at kvinderne ernærer sig ved prostitution. Joakim von Ands første kærlighed, barpigen Gylda Glitter, fra tiden som guldgraver, bliver fremhævet som det tydeligste eksempel på en prostitueret.

 

 

Voldtægt
Den måske mest opsigtsvækkende påstand om den andeby’ske seksualitet kommer fra Lars Boyesen, der ser tydelige tegn på, at Sorteper – udover at være en slem skurk – også er en pervers voldtægtsforbryder.

 

Donaldisten mener, at Sorteper, der ofte klæder sig ud i dametøj for at kunne begå sine forbrydelser, i virkeligheden er en sadistisk transvestit med smag for bondage og pisk.

 

Årsagen til den megen løsagtighed skal sandsynligvis findes i en skæv kønsfordeling.

 

Hvis man skal tro forskerne er der nemlig langt flere mænd i Andeby end kvinder. En enkelt forsker hævder således, at der er et overskud af mænd på hele 764 procent.

 

Den glade enke og staldknægten

Heller ikke den uskyldigt udseende Fætter Guf undslipper donaldisternes vågne øjne. Hans daglige træthed og mange middagslure rundt om på Bedstemor Ands gård tyder på, at det ikke er om dagen, han gør sig fortjent til den gode forplejning, Bedstemor And giver ham.

 

Påstanden står at læse i en artikel ved navn: ”Den glade enke og staldknægten.”

 

Der er mange flere opsigtvækkende forskningsresultater om Andeby-boernes samliv og mangel på samme her.

 

Læs også: Singlebolig: 32 kvm. med 24 værelser

Læs også: 7-Eleven serverer sund og nem singlemad

 

Share this:

About the Author

Pia Loulou DamsgaardIndehaver og stifter af SingleSpot.dk samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år. Bor alene og elsker det. Vil hellere have en mand at gå ud med, end en mand at komme hjem til.

View all posts by Pia Loulou Damsgaard

Leave a Reply