Mød nye (løbe)venner i Aarhus

Mød nye (løbe)venner i Aarhus

Mød nye singlevenner med løb

Løbet løber af stabelen lørdag 10. september 2011 kl. 15.00, hvor du i løbet af den 1,8 kilometer lange rute møder tre forskellige løbemakkere af det modsatte køn.

 

Arrangementet foregår ved ÅFS Centret, Paludan-Müllers Vej 110, Århus N.

 

Dans til den lyse morgen
Efter de fysiske udfoldelser er der James Bond-fest om aften, så løbemakkerne måske kan forvandles til dansepartnere.

”Dette eventkoncept er målrettet mod singler, der har lyst til motion og socialt samvær. Århus Firma Sport vil gøre sit for, at løb også er en idræt, hvor man kan møde nye mennesker og styrke samværet,” siger Carsten Pedersen, som er formand for Århus Firma Sport.

 

 

Både løb og “walk”
Hvis du ikke lige har lyst til at møde nye venner eller en kommende kæreste, mens du okser storsvedende rundt i slasket joggingtøj, er der også mulighed for at tilmelde sig klassen “Walk & Talk”.

 

Hvis du vælger at løbe, skal du angive en cirkatid per kilometer, så dine partnere er nogen, der passer til dit tempo.

 

Vind en rejse

Der vil i løbet af dagen og aftenen blive budt på flere forskellige konkurrencer, hvor der blandt andet er en singlerejse til Club La Santa på Lanzarote på højkant.

 

Prisen er 495 kroner i alt for både løb og fest. Der er højst plads til 300 personer fordelt på 50 procent kvinder og 50 procent mænd.

 

Se mere og tilmeld dig på Århus Firma Sports hjemmeside.

 

Læs også: Singlebolig: 32 kvm. med 24 værelser

Læs også: 7-Eleven serverer sund og nem singlemad

 

Share this:

About the Author

Pia Loulou DamsgaardIndehaver og stifter af SingleSpot.dk samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år. Bor alene og elsker det. Vil hellere have en mand at gå ud med, end en mand at komme hjem til.

View all posts by Pia Loulou Damsgaard

Leave a Reply