Ny billet-portal for single-events

Sælg billetter til single-eventsArrangører af single-events i alle former kan nu sælge billetter til deres arrangementer gennem SingleSpot.dk.

 

Vi har nemlig lavet et nyt billetsystem, som gør det nemmere for singler og arrangører at købe og sælge billetter til single-events.

 

Billetsystemet er det første af sin slags kun for single-events, og målet er at samle så mange single-events som muligt på ét sted til gavn for både singler og arrangører. Vi tror nemlig på, at jo mere vi gør opmærksom på alle de hyggelige og sjove events, der findes for singler derude, des flere vil få lyst til at deltage.

 

Jeg gider ikke læse mere – jeg vil oprette mit single-event nu -> Klik her for at gå til arrangør-siden.

 

Vi har surfet nettet tyndt hver dag for at finde spændende events for singler til at skrive i vores singlekalender, så vi kunne tilbyde én samlet indgang til single-events. Her opdagede vi, at mange singleevent-arrangører bruger bankoverførsler, når deres gæster skal tilmelde sig et event. Dermed opstod idéen til at lave én samlet billet-portal kun for single-events, og dermed også give arrangørerne mulighed for at slå billetsalg og markedsføring af eventene sammen.

 

Vi håber, at singleforeninger, -firmaer, -klubber og -netværk vil tage godt imod vores nye tilbud, som giver singleevent-arrangører masser af fordele:

  • Single-eventet og arrangøren bliver markedsført over for massevis af nye singler. Når man opretter et arrangement, ryger det nemlig direkte i vores store singlekalender, hvor stadig flere singler fra hele Danmark hver dag kigger forbi for at finde single-events og nyttige artikler for singler.
  • Arrangementer bliver omtalt på forsiden af SingleSpot.dk samt i vores ugentlige nyhedsbrev.
  • Arrangørerne får nemt og hurtigt overblik over antal solgte billetter og deltagerne.
  • Arrangørerne undgår at fedte rundt med en masse bankoverførsler, og de skal ikke bruge kostbar tid på at opspore de singler, der har glemt at skrive deres navn ved bankoverførslen.
  • Det er nemt at tilbagebetale penge til de tilmeldte, hvis et arrangement bliver aflyst. Det klarer vores partner, Yourticket.dk, og arrangørerne slipper for at samle kontonumre fra alle de tilmeldte.

 

Billetsystemet er lavet i samarbejde med Yourticket.dk, som står for support, drift og udbetaling af penge, mens vi koncentrerer os om det, vi er gode til, nemlig at sprede det glade budskab om de mange arrangementer for singler, der findes i Danmark.

 

Læs mere, og kom hurtigt i gang med at sælge billetter til dit næste single-arrangement her.

 

Share this:

About the Author

Pia Damsgaard BachIndehaver og stifter af SingleSpot.dk samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år. Bor alene og elsker det. Vil hellere have en mand at gå ud med, end en mand at komme hjem til.

View all posts by Pia Damsgaard Bach

Leave a Reply