Se de overraskende top-scorere fra 2013

Mest læste single-artikler 2013Hvad var singler mest interesseret i det forløbne år? Få svaret her.

 

Overraskende nok var det ikke artikler om dating, datingsider eller scoretricks, der interesserede os singler mest i 2013, men til gengæld var vi vilde efter at møde andre singler ude i den virkelige verden.

 

Så måske er vi slet ikke så kærlighedssøgende, som mange går og tror? I hvert fald søger vi så sandsynligvis efter kærligheden ude i virkeligheden, for det er vores artikler om single-events, der blev læst allermest i 2013.

 

Her får du vores top 10 over, hvilke single-artikler der var mest populære i 2013.

 

10. Indretning af små lejligheder

På 10.pladsen finder vi en artikel om indretning af små lejligheder, og da dette emne jo altså har vist sig at være populært, er det helt klart et område, vi vil sætte mere fokus på i 2014.

 

Indtil da kan du læse artiklen “Single-bolig: Gode tips til den lille lejlighed” her.

 

9. Advarsel mod udenlandske datingfabrikker

Normalt skriver vi mest om events for singler, men også datingsider får plads på sitet, og da vi i sommer fik øje på de mange udenlandske dating-sider, der forklædt som danske bruger dine profiloplysninger på mange forskellige datingsider, som ikke altid er lige stuerene, blev vi selvfølgelig nødt til at skrive om det.

 

Fik du ikke læst artiklen om de udenlandske dating-fabrikker dengang, har du chancen lige her.

 

8. Guide til dating og single-liv

Den ottende mest læst artikel i 2013 blev en artikel om et tiltag, vi selv har lavet her på SingleSpot.dk, nemlig vores store guide til danske datingsider, singlenetværk, Facebook-grupper for singler mm.

 

Læs artiklen om single-guiden til dating og netværk her.

 

7. Ting, du kan gøre alene

Selv om mange af vores artikler handler om, hvordan du kan finde andre singler at lave sjove ting sammen med, er der åbenbart også behov for inspiration til ting, singler kan gøre alene, uden at det føles akavet. I hvert fald er det en artikel om netop dette emne, der ligger på 7.pladsen.

 

Læs “10 ting du sagtens kan gøre alene” her.

 

6. Nyt single-netværk

Singlenetværket Events4Singler.dk gik i luften i foråret 2013, og det var også noget, der interesserede mange i 2013. Så mange, at artiklen ender som den 6. mest læste i 2013.

 

Læs artiklen om det nye single-netværk her.

 

5. Single-julefrokoster

Julen er en af de helt store højsæsoner for fester, og der var også rigtig mange julefrokoster for singler, hvilket gjorde denne artikel til den 5. mest læste artikel i 2013.

 

Læs artiklen om single-julefrokoster her.

 

4. Højskole i julen

Der var også mange, der læste artiklen om, hvor der var mulighed for at komme på højskole i julen, så måske mange af jer gerne ville bruge ferien på at møde nye mennesker?

 

Læs artiklen om jul på højskole her.

 

3. Nytårsfester for singler

Selv om det var en af årets sidste artikler, tog vores oversigt over nytårsfester for singler kampen op og endte som den tredje mest læste sidste år.

 

Læs artiklen om single-nytårsfester 2013/2014 her – selv om det jo er ret så uaktuelt lige nu…

 

2. Kvinder søger yngre mænd

Det er åbenbart stadig hot for kvinder at date yngre mænd og omvendt, for selv om denne artikel er fra 2011, ryger den ind som den anden mest populære artikel i 2013.

 

Læs artiklen om datingsiden for kvinder, der søger yngre mænd her.

 

1. Singleevents

Det allermest populære på SingleSpot.dk er ikke en artikel, men vores kalender med single-events fra hele Danmark. Her kan du hurtigt finde fester, kurser, foredrag mm. for singler i dit område, hvilket rigtig mange altså har gjort.

 

Du kan finde kalenderen med single-events lige her.

 

Share this:

About the Author

Pia Loulou DamsgaardIndehaver og stifter af SingleSpot.dk samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år. Bor alene og elsker det. Vil hellere have en mand at gå ud med, end en mand at komme hjem til.

View all posts by Pia Loulou Damsgaard