Kom med til sommerens sidste store singlefest

singlefest-med-netværk-for-singlerIndstil festhumøret på 1000 grader lørdag 23. august, hvor 150 singler siger farvel til sommeren med et festbrag i København.

 

Det er NFS – Netværk For Singler, der arrangerer festen, hvor der er plads til 100 spisende singler og 50 ekstra til efterfest og livekoncert med bandet Burgermeisters, som sætter gang i dansegulvet med velkendte sange a la  rock n’ roll. Singlefesten foregår på Kellerdirk, Frederiksberg Allé 102.

 

Maden er en dejlig sommerbuffet med bl.a. salat med friske rejer, laksecarpaccio, tyndskåret norsk laks med oliven/limesauce, tomatsalat med italiensk mozzarella, olivenolie og hjemmelavet pesto, kartoffelsalat, oksesteg og dessert.

 

Læs mere om singlefesten i København her

 

Sådan kommer du med til singlefesten

Du behøver ikke være betalende medlem af NFS – Netværk For Singler for at deltage i festen. Alle singler er velkomne, men NFS har primært medlemmer ml. 30 og 50 år.

 

Priser:

Singlefest inkl. spisning:

Betalende NFS-medlem: 349 kr.

IKKE-betalende NFS-medlem: 399 kr.

 

Singlefest uden spisning inkl. liveband (fra kl. 22):

Betalende NFS-medlem: 50 kr.

IKKE-betalende NFS-medlem: 75 kr.

 

Læs mere om singlefesten i København her

 

Share this:

About the Author

Pia Damsgaard BachIndehaver og stifter af SingleSpot.dk samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år. Bor alene og elsker det. Vil hellere have en mand at gå ud med, end en mand at komme hjem til.

View all posts by Pia Damsgaard Bach

Leave a Reply