Test dig selv: Hvor tiltrækkende er du, singlemand?

Test dig selv: Hvor tiltrækkende er du, singlemand?

En ny bog giver inspiration til, hvordan du som moden singlemand kan blive bedre til at tiltrække kvinder.

 

Det er singlemænd mellem ca. 50 og 70 år, der her er tale om. Ifølge Anette Sundby, der er forfatter til den nye singlebog med titlen “Mand søges – en håndsrækning til mænd fra kvinder”, har mange mænd i den alder nemlig en hel del dårlige vaner, der skræmmer potentielle kærester væk.

 

"Mand søges - en håndsrækning til mænd fra kvinder" er inspiration til modne singlemænd i alderen ca. 50-70 år. Forside fra bogen.

“Mand søges – en håndsrækning til mænd fra kvinder” er inspiration til modne singlemænd i alderen ca. 50-70 år. Klik på billedet for at læse mere eller købe bogen på Saxo.com. .

“Vi er så mange friske og raske kvinder, der søger en mand, men vi gider ikke dårlig hygiejne, rod i økonomien eller betændte familie-forhold. Vi vil bare nyde livet sammen med en dejlig mand,” forklarer Anette Sundby.

 

Derfor har hun skrevet bogen, som er en slags inspirations-guide til, hvad modne singlemænd kan gøre, hvis de vil gøre sig (mere) attraktive over for det modsatte køn. Det handler ikke om løftede pegefingre eller et ønske om at lave om på mændene.

 

“Den er tænkt som en håndsrækning til begge køn. For er der kvinder, der læser bogen, får de indirekte også at vide, at nu må det være slut med altid at ville lave om på mænd. Der er forskel på at ville ændre jer som menneske og så give input og inspiration til, hvordan mænd kan leve livet og komme til at se smartere
og lækrere ud. Det er denne bogs intention,” forklarer Anette Sundby.

 

Kan du score?

Ved at svare ja, nej eller måske til nedenstående spørgsmål, kan du finde ud af, om du er en af de mænd, der kunne have gavn af Anette Sundbys bog:

1. Kig ned ad dig selv lige nu. Har du din idealvægt?

2. Skifter du underbukser HVER dag?

3. Er du normalt god til at give en kvinde blomster?

4. Passer du dine tænder, så du aldrig har dårlig ånde?

5. Hvis du tager skoene af lige nu, vil man så se velplejede tæer?

6. Synes du, at du behersker IT?

7. Har du styr på din økonomi?

8. Kan du uden besvær løbe 2 km og tage 20 armstrækninger?

9. Får du ofte at vide, at du er et spændende menneske?

10. Har du været på dating mere end én gang?

11. Er du lidenskabeligt optaget af noget?

12. Kan du lide andres børn?

13. Har du let ved at score en kvinde?

 

Jo flere nej’er og måske’er, du har, des mere inspiration, kan du hente i denne bog til at få succes hos damerne.

 

Anette Sundby er godt klar over, at der naturligvis også findes lugtende og sure gamle singlekvinder, men hun har valgt at tage fat i mændene, fordi hun oplever, at rigtig mange kvinder i hendes alder gerne vil have en at følges med gennem resten af livet, men de har rigtig svært ved at finde mænd, der passer på sig selv og er interessante at snakke og opleve nye ting sammen med.

 

For kvindernes vedkommender er mange af dem blomstret op i en moden alder, og de vil være aktive og kulturelle, mens mange mænd i den generation måske har været vant til at blive passet op af en kvinde og ikke helt kan finde ud af livet, efter at være blevet enkemænd eller skilt.

 

For høje krav til singlemændene?

Nu tænker du måske, at Anette Sundby og de andre kvinder sikkert har for høje krav til mændene om, at de skal være de rene supermænd, men det, mener hun ikke, er tilfældet. I forbindelse med researchen til bogen, lavede hun et spørgeskema og fik svar fra rigtig mange singlekvinder.

 

“De var allesammen utrolig klare i spyttet om, hvor vigtig god hygiejne er hos en mand, og at mange mænd ikke lever op til et krav, som jeg troede ville være almen viden for enhver mand. Ingen kvinder gider en mand, der lugter gammelt og ikke skifter tøj. En af mine mandlige venner diskuterede engang emnet med en håndfuld gutter på en skitur, hvor mange af mændene indrømmede, at de da ikke skiftede underbukser hver dag, ikke gik i bad hver dag eller tog det samme tøj på flere dage i træk. Selv mødte jeg engang en nydelig herre, hvis hovedbund lugtede så fælt, at jeg måtte sætte mig et andet sted hen,” forklarer Anette Sundby.

 

Vil gerne selv have en kæreste

Anette Sundby, der er 62 år, har et 32 år langt samliv med en mand bag sig, ligesom hun efter at have fordøjet bruddet derefter var sammen med en anden mand i 10 år.

 

“Jeg har mødt så mange interessante og vidende mænd i mit liv, og da jeg her i en moden alder blev single igen, troede jeg, at alle de mænd, der går rundt derude, måtte være endnu mere interessante, end da de var unge med al den livserfaring. Men sådan hænger verden ikke sammen, fandt jeg ud af,” siger Anette Sundby.

 

Og det er ikke fordi, hun ikke er åben. Hun går til alle mulige former for singlearrangementer, men det er mest andre singlekvinder, hun møder. Mænd får sig ikke taget sammen til at komme af sted, mener hun.

 

“Det ligger på en måde i kvinders natur, tror jeg. Vi er vant til at sørge for familiens sociale liv, mens mænd har en tendens til at trække sig ind i sig selv, hvis de har problemer. De vil helst klare alting selv, og hvis de ikke har nogle nære venner til at sparke dem ud af hulen, så har mange af dem svært ved at komme af sted,” mener hun.

 

Læs mere og køb “Mand søges” her.

 

Ps. Hvis du ser en atletisk bygget dame med en orange jakke, hvor der står “Mand søges. Henvendelse her” så er det Anette Sundby, du er stødt på. Indtil videre har hendes “efterlysning” efter en mand ikke givet pote – kun hos nysgerrige kvinder og yngre mennesker. Ingen modne mænd.

 

Hør interviewet om “Mand søges” med Anette Sundby her: (Varighed 48 min. 26 sek.) 

 

 

Læs også: Sådan er du single med weekendkæreste

Læs også: Anmeldelse: Ny Joan Ørting-bog er perfekt til singler

 

 

Share this:

About the Author

Pia Loulou DamsgaardIndehaver og stifter af SingleSpot.dk samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år. Bor alene og elsker det. Vil hellere have en mand at gå ud med, end en mand at komme hjem til.

View all posts by Pia Loulou Damsgaard

Leave a Reply