Undgå madspild: Så længe holder din mad sig i disse bøtter

Undgå madspild: Så længe holder din mad sig i disse bøtter

Jeg går meget op i at finde løsninger på, hvordan jeg som single kan undgå at smide mad ud, og disse nye plastik-bøtter, der sælges i SuperBrugsen, kan være en del af løsningen.

 

I hvert fald kan de ifølge producenten Vacucraft holde din mad frisk i længere tid end andre almindelige plastik-bøtter. F.eks.:

 

Madvare Almindelige beholdere Vacucraft
Suppe 2-3 dage 8-10 dage
Frugt og grønt 1-2 dage 6-10 dage
Kød 2 dage 4-5 dage
Pasta 120 dage Over 1 år
Kiks/småkager 2-3 dage 23-25 dage

Pump madvarerne friske 

Du har sikkert masser af plastik-bøtter i skabet til madrester, men disse nye bøtter fra Vacucraft kan holde dine madrester friske i længere tid, fordi du med den medfølgende vakuum-pumpe kan suge luften/ilten ud af beholderen, og dermed går der længere tid, før din mad bliver dårlig.

madopbevaring for singler med Vacu-Craft

Med pumpen suger du luften ud af beholderen, og dine madrester holder sig længere, fordi de ikke bliver udsat for ilt, som er med til at gøre maden dårlig.

 

Som single oplever jeg tit at være nødt til at smide mad ud, fordi jeg er blevet nødt til at købe mere mad, end jeg har brug for, fordi supermarkederne sjældent tænker på os singler og sælger alt for store portioner.

 

Desuden har jeg en meget lille fryser, så jeg kan ikke altid bare fryse den overskydende mad ned til senere.

 

Sparer tid

Samtidig synes jeg også, det er smart, at jeg f.eks. kan lave større portioner salat, så jeg sparer tid og sandsynligvis kommer til at spise mere salat, fordi jeg ikke skal skylle, snitte og ordne grøntsagerne hver dag. Salaten holder sig frisk længere.

 

Jeg behøver vel slet ikke nævne, at bøtterne også kan spare dig for penge, fordi du ikke behøver købe så meget mad, når den, du har, kan holde sig længere.

 

Du kan købe bøtterne i SuperBrugsen – indtil videre i en begrænset periode, så skynd dig, hvis du skal nå at have fingre i dem.

 

Ikke en reklame

Jeg har ikke fået penge eller andet for at lave den artkel, men jeg har været i kontakt med producenten i Californien, som kommer til Aarhus snart. Han går meget op i at spise sundt og undgå madspild, så jeg ser frem til at møde ham.

 

Du kan læse mere om bøtterne her www.vacucraft.net og købe dem i SuperBrugsen. Jeg har ikke personlig prøvet bøtterne endnu, men skal helt sikkert ud og have fat i dem. Her er et screenshot fra reklamen fra SuperBrugsen:

 

Single-bøtter i Superbrugsen

 

Share this:

About the Author

Pia Loulou DamsgaardIndehaver og stifter af SingleSpot.dk samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år. Bor alene og elsker det. Vil hellere have en mand at gå ud med, end en mand at komme hjem til.

View all posts by Pia Loulou Damsgaard