Kød for singler: Rema 1000 og Fakta lancerer single-pakker

Kød for singler: Rema 1000 og Fakta lancerer single-pakker

Den anden dag kom Rema 1000 med nyheden om, at de havde lanceret hakket kød i pakker med 250 gram, som er beregnet til singler og andre. der bor alene eller kun skal lave mad til 1 person.

 

Nu kommer Fakta også med på vognen. Her har de lanceret serien ”Middag for én”. Serien  består foreløbig af 8 forskellige slags kød, fra kyllingefilet til hakkebøffer. Prisen er den samme for alle varianter: 15 kr.

 

”Jeg har talt med kunderne i Fakta, og et af de ønsker, der er gået igen, har været ønsket om kød i mindre portioner. Det ønske imødekommer vi med det nye initiativ. Samtidig vil vi også gerne forstærke vores indsats mod madspild, og her tror vi, at muligheden for at kunne købe mindre pakker, er et stærkt våben,” siger kædedirektør Niels Karstensen, Fakta, i en pressemeddelelse.

Også brød i singlepakker

Det er som om, der for alvor sker noget på singlemads-området lige i øjeblikket, hvor supermarkederne indtil nu nærmest fuldstændig har overset os singler. Rema 1000 lancerede også for nyligt brød i mindre pakker – også med henblik på at opfylde et behov hos os singler.

 

Kæden har tidligere droppet alle flerstyk-tilbud, så man som single ikke er nødt til at købe flere varer for at få en rabat.

 

Læs mere om Faktas nye pakker med i single-venlige pakker her.

 

 

Læs også: Singlemad: Lækre sild leveret lige til døren

Læs også: SingleMad: Nem og sund madplan for 1e-boere

Share this:

About the Author

Pia Loulou DamsgaardIndehaver og stifter af SingleSpot.dk samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år. Bor alene og elsker det. Vil hellere have en mand at gå ud med, end en mand at komme hjem til.

View all posts by Pia Loulou Damsgaard