Speeddating: Nu kan du igen date på tid i Aarhus

Speeddating: Nu kan du igen date på tid i Aarhus

Efter en kort pause, hvor det ikke har været muligt for singler i Aarhus at tilmelde sig speeddating, er der nu gang i sagerne igen.

 

To studerende har lavet et nyt koncept med navnet “Kærlighed i Smilets By”, hvor de arrangerer speeddating for singler i alderen 20-30 år på Waxies’ førstesal i Frederiksgade.

Speeddating i Aarhus

“Min veninde og jeg studerer i Aarhus og bor sammen. Vi sad en aften og brokkede os lidt over Tinder. Det var for overfladisk, og vi syntes ikke, vi fik det ud af det, som vi ville. Så vi begyndte at google efter “speeddating i Aarhus” og fandt ud af, at der ikke har været noget i lang tid. Så blev vi enige om, at vi selv måtte gøre det,” fortæller Maria Pedersen, der studerer kommunikation.

 

Speeddating i marts

Første gang, du kan deltage i speeddating-konceptet “Kærlighed i Smilets By”, er torsdag 31. marts 2016 kl. 19. I løbet af aftenen dater du op til 20 singler i 5 minutter ad gangen og sætter kryds på “matchkortet” ved den eller dem, du har lyst til at snakke med igen. Er ønsket gengældt, får I hinandens kontaktinformationer.

 

►►Køb billetter til speeddating i Aarhus her.

 

 

Læs også: Nyt datingsite: Speeddating hjemme i stuen

►Læs også5 overraskelser når du speeddater med bind for øjnene

 

Share this:

About the Author

Pia Loulou DamsgaardIndehaver og stifter af SingleSpot.dk samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år. Bor alene og elsker det. Vil hellere have en mand at gå ud med, end en mand at komme hjem til.

View all posts by Pia Loulou Damsgaard