Prøv denne aften med dinner og dans i Aarhus

Prøv denne aften med dinner og dans i Aarhus

Minglr, der arrangerer events for singler, har et nyt tiltag på programmet denne måned: Dinner og dans på Café Lava ved åen i Aarhus.

 

Der er plads til 100 singler til dette arrangement, hvor der bliver serveret velkomstdrink og en 3-rettersmenu, hvorefter dansen går i gang.

 

Har arrangeret nytårsfest for singler

Gitte Ellegaard, der er kvinden bag Minglr, har de seneste mange år arrangeret den store nytårsfest for singler i Turbinehallen i Aarhus, og i år har hun taget skridtet videre og har bl.a. også holdt en stor påskefest for singler i år. Og nu også dette arrangement.

 

Du kan deltage i Dinner og dans første gang lørdag 21. maj 2016 fra kl. 18 – og hvis du vil komme efter spisningen, er der også mulighed for det.

 

Bordplan og pladsbytte

Arrangementet er for singler i alderen 32-49 år, og der er lavet en bordplan i forvejen, så du kommer til at sidde med jævnaldrende, ligesom herrerne i løbet af middagen flytter plads, så du kommer til at snakke med mange forskellige.

 

►► Læs mere om Dinner og dans for singler i Aarhus her.

 

 

Læs også: Derfor er disse singlerejser en succes

Læs også: Single-økonomi: Her er de oversete pengeråd som ingen gider snakke om

 

Share this:

About the Author

Pia Loulou DamsgaardIndehaver og stifter af SingleSpot.dk samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år. Bor alene og elsker det. Vil hellere have en mand at gå ud med, end en mand at komme hjem til.

View all posts by Pia Loulou Damsgaard

Leave a Reply