Sådan finder du IKKE en date

Sådan finder du IKKE en date

Datingvideoer fra 80'erneSelvom mange klager over, at netdating er upersonligt og overfladisk, er der dog grund til at glæde sig over, at internettet er opfundet, så man ikke behøver at lave kontakt-videoer ligesom disse singlefyre.

 

På en netdating-profil kan man trods alt vælge de mest flatterende billeder, taget fra den venlige vinkel, der skjuler dobbelthagen og den lidt for store næse.

 

Videokameraet er derimod mindre nådigt. Se selv:

 

Det er jo altid nemt at grine ad andre, men heldigvis kan disse gutter godt se det sjove i videoerne:

 

[adrotate block=”1″]

 

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou