Anmeldelse: Dating.dks nye design

Anmeldelse: Dating.dks nye design

Dating.dks nye designDanmarks ældste datingsite, Dating.dk, har netop fået et ansigtsløft i form af et nyt design.

Det nye design er blevet kritiseret for at være rodet af flere brugere på siden, men det er nu ikke mit indtryk efter at have brugt siden et par dage.

 

Dating.dk har altid været nem at finde rundt på og gøre de ting, man nu gør på en datingside. Det er der ikke ændret på i det nye design, der er blevet frisket op og har fået fået et mere moderne udseende.

 

[adrotate block=”1″]

 

Især kan jeg godt lide den diskrete tekstur, der er lagt ind i baggrunden i top og bund. Farverne er der ikke ændret meget på, men der er kommet mere spil i farverne.

 

Den største forskel er startsiden, hvor man med det samme får et stort udvalg af profiler inden for de kriterier, man selv har  defineret.

 

Som bruger af siden bliver jeg irriteret over funktionen, hvor man kan trykke på en knap, hvis der er en profil, man finder interessant. Profilen får derefter en besked om, at der er en anden profil, der er interesseret. Personligt foretrækker jeg et brev, og synes det virker dorsk og på en måde for nemt bare at trykke på en knap, men denne funktion er ikke ny.

 

Så alt i alt er der for mig ikke den store forskel, men sitet er klart blevet mere moderne og tiltrækkende.

 

Om anmeldelsen: Anmeldelsen er skrevet på eget initiativ. Dating.dk har på ingen måde betalt for eller haft indflydelse på artiklen.

Om anmelderen: Udover at være journalist er jeg også uddannet multimediedesigner og interesserer mig derfor for webdesign og brugervenlighed på nettet. Se mere om mig her.

 

Læs også: Dating.dk – nu også til iPad

Læs også: Syv singlemænd fortæller om deres hverdag

 

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou

3 Comments

 1. Rasmus
  Rasmus12-22-2011

  Jeg mener at siden fungerer ringere end før. Selve udseendet er måske et kærkomment tiltag, men der er visse funktioner som enten ikke eksisterer mere, eller fungerer dårligere. Man kan fx ikke se hvornår en bruger sidst har været online, eller om en bruger har Plus-profil, og deraf om det nytter noget at skrive til vedkommende. Der udover fungerer søgefunktionen ikke optimalt. Hvis man søger på kvinder i alle aldre i hele landet og med alle andre optioner helt åbne, finder den, i mit tilfælde, kun 147 profiler som matcher, og de bor alle i Skanderborg. Det er ikke optimalt. Nok virker lyn-søgeren på forsiden fint, men her kan man også kun søge ud fra alder og område.
  I gamle dage kunne man lave søgninger som gav én et snævert, nøje specificeret udvalg af profiler. Hvis jeg foretager samme søgning i dag, giver den overhovedet intet resultat. Man skal løsne gevaldigt op for kriterierne, før der overhovedet dukker en profil op som matcher ens søgning. Der er ganske enkelt en fejl i søgemaskinen, som jeg håber at Dating.dk’s IT-folk får rettet op på snarest.
  Man kan heller ikke sende Flirts mere, hvilket jeg synes var en god mulighed for lige at sende en lille og enkelt besked, som, efter min mening, ikke helt kunne gøre det ud for et regulært brev. Det kunne være et kompliment eller en lykønskning. Der er selvfølgelig gæstebogen, men det er jo ikke altid det er meningen at alle skal kunne følge med i hvad man sender.
  Meningen med et nyt udseende er, efter min mening, at forbedre siden, åbne for flere funktioner, og i det hele taget gøre siden mere smart og anvendelig. Dette er ikke lykkedes for Dating.dk, synes jeg ikke. Endnu. Forhåbentlig bliver der rette op på fejlene snart. En velrenommeret side som Dating.dk burde have testet tingene ordenligt igennem, inden en langeringen af et nyt udseende.

 2. Pia Damsgaard Bach
  Pia Damsgaard Bach12-24-2011

  Gode pointer. Tak for kommentaren. God jul 🙂

 3. Jane
  Jane01-16-2012

  Hej – rigtig godt indlæg. Jeg kan sagtens genkende, hvad du siger, nemlig at siden er blevet flottere og mere moderne at se på, men jeg synes samtidigt, at den er blevet langt mindre funktionel, hvliket er en skam, når man bruger siden en del. Det går ud over min brugeroplevlese.