Sund singlemad: “God mad – til små gryder”

Sund singlemad: “God mad – til små gryder”

Bogen "God mad til små gryder" har opskrifter for singler.Selv om denne kogebog er lavet til personer med diabetes type 2, kan vi singler også få gavn af den. Den er nemlig målrettet mod små husholdninger.

 

Kogebogen indeholder en blanding af sunde, traditionelle retter og spændende, moderne mad, og der er især lagt vægt på afsnittene om tilbehør og sovs.

 

Samtidig er der taget hensyn til råvarernes pakningsstørrelser, antallet af ingredienser er begrænset, og mange af råvarerne går igen i flere af opskrifterne, så man undgår madspild, som mange singler oplever som et problem i hverdagen.

 

[adrotate block=”1″]

 

Det er Diabetesforeningen, der  har udgivet bogen, som hovedsageligt henvender sig til personer med diabetes type 2, men alle andre, der ønsker at leve fedtfattigt og sundt, kan også have  glæde af de 150 opskrifter på mad til både morgen, middag og aften.

 

Læs mere og køb bogen her.

 

Læs også: Så længe holder dine rester

Læs også: Singlemad: Nemt tilbehør i mikroovnen

 

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou