Rejser for aktive single-kvinder

Rejser for aktive single-kvinder

Singlepiger på rejse med Travelling HeelsDet lille rejsebureau, Travelling Heels, arrangerer rejser for små grupper af piger. Rejserne foregår både til lands, til vands, på cykel eller gåben.

 

Rejsebureauet tilbyder tema- og aktive rejser for kvinder, der ønsker rejseoplevelser udover det sædvanlige.

 

I øjeblikket kan du blandt andet tage på sne- og isferie i Østrig med overnatning i telt i sneen, adventure-uge med mountainbiking, rafting og trekking i Østrig og trekking på indlandsisen med overnatning i telt.

 

Deltagerne er i alle aldre, men der er flest i aldersgrupperne sidst i 20’erne til midt i 30’erne og over 50 år.

 

“Mange singlepiger har veninder med kærester og familie, så de vil gerne på rejser, hvor der også er et socialt aspekt,” fortæller Mads Sletbjerg, der er ansvarlig for marketing hos Travelling Heels.

 

[adrotate block=”1″]

 

Han oplever, at størstedelen af de yngre kvinder er singler, der gerne vil rejse med andre.

 

De lidt ældre kvinder er enten også singler eller kvinder i parforhold, hvor de ikke har samme ønsker til ferieform som deres mænd.

 

Mads Sletbjerg fortæller, at rejserne ofte fører til nye, holdbare venskaber.

 

“Nogle af pigerne vender tilbage og skriver så til os, at de gerne vil dele værelse eller telt med hinanden på turen, så det er en god mulighed for at få nye veninder med de samme interesser som én selv,” fortæller Mads Sletbjerg.

 

Priserne varierer alt efter rejsemål. 19 dage med vandring på Grønland koster eksempelvis lidt under 20.000 kroner, mens adventureugen i Østrig kan fås fra 6400 kroner.

 

Se mere på www.travelheels.dk.

 

Læs også: Opvaskemaskiner til miljøvenlige singler

Læs også: Slip af med dine gamle kærlighedsminder

 

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou