Sådan får du den bedste singleferie

Sådan får du den bedste singleferie

Få en god singleferie

Politiken.dks brugere har sendt deres bedste forslag til gode måder at holde ferie som single.

 

Som single kan det være en udfordring at finde ud af at holde ferie, for kan man godt tage alene af sted, og tør man?

 

Svaret kan du måske finde på Politiken.dks rejsesite “Turen går til” , der spurgte deres brugere om deres bedste tips til singlerejser, og der kom masser af gode og anderledes forslag til singlerejser.

 

[adrotate block=”1″]

 

Blandt andet blev couchsurfing, hvor man bor på fremmedes sofaer, foreslået som en god måde at møde nye mennesker på. Andre foreslår surfing og fest på Bali, busrejse på USAs vestkyst, camping med børn, surfing i Portugal, New Zealand rundt, vandretur eller trek i Nepal.

 

Se alle forslagene til sjove og anderledes rejser for singler her.

 

Læs også: Vind en rejse: Tip om gode singlerejser

Læs også: Rejser for aktive singlekvinder

 

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou