SingleKassen fra Aarstiderne lover godt

SingleKassen fra Aarstiderne lover godt

SingleKassen fra Aarstiderne.com.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I dag fik jeg for første gang leveret en “SingleKasse” fra Aarstiderne.com, og det ser rigtig lækkert ud.

 

Aarstiderne.com leverer kasser med grøntsager og andre madvarer til cirka 40.000 husstande i Danmark. Og nu også til mig.

 

Man kan blandt andet vælge mellem frugtkasser, mixkasser med både frugt og grøntsager, måltidskasser og grøntkasser.

 

I kategorien mixkasser finder man “SingleKassen”, der koster 235 kroner per uge. Det var sådan en kasse, der blev leveret lige uden for min dør i dag.

 

Som single synes jeg, at det er svært at få ordentlig sund og varieret mad uden at smide for meget mad ud, når man ikke når at spise det hele.

 

Så det var en blanding af dovenskab, et ønske om at spise sundere og undgå madspild, der fik mig til at prøve at bestille “SingleKassen” hos Aarstiderne, da de jo leverer lige til døren, og man så måske føler sig lidt mere tvunget til at spise de grønne sager, når nu de alligevel er der.

 

[adrotate block=”1″]

 

Indtil videre har det i hvert fald virket efter hensigten. Selvom jeg lige havde spist, da jeg opdagede kassen uden for min dør, blev jeg sulten igen.

 

Duften af de friske grøntsager og frugter fik mig med det samme til at føle mig meget sundere, og der er da også allerede røget en stor blodappelsin, et glas pæresaft og fire virkelig sprøde, grønne salatblade ned.

 

I “SingleKassen” var der:

 • 1 flaske pæresaft
 • 1 flaske mosede tomater
 • 1 glas grønne oliven
 • 200 g. ris
 • 1 ananas
 • 3 blodappelsiner
 • 3 store æbler
 • Et grønt salathoved
 • 3 forårsløg
 • 1 romanesco
 • 1 pose små lækre gulerødder
 • 1 pose jordskokker
 • 1 folder med tips og opskrifter

Det dejlige ved kassen, synes jeg indtil videre, er, at der er både velkendte ting, og ting, som jeg vist aldrig har smagt før. Eksempelvis syntes jeg, at den der romanesco så temmelig sær ud, men nu ved jeg (efter at have spurgt min ven Google), at den kan bruges ligesom broccoli eller blomkål.

 

Jordskokker ville jeg nok heller ikke selv have købt, så det glæder jeg mig også til at prøve.

 

Hvor hedder den “SingleKassen”?

Dog kan jeg ikke rigtig se, hvad der berettiger navnet “SingleKassen”, for der er ikke nogle specielle singleopskrifter med i kassen. De opskrifter, der passer til varerne i kassen er til mere end én person.

 

Det, jeg troede, var smart ved “SingleKassen” var jo, at man fik opskrifter og råvarer, så der ikke ville gå så meget til spilde, fordi det hele var afpasset i de rette mængder til en single.

 

Men jeg holder jer selvfølgelig opdateret med mine oplevelser med “SingleKassen”.

 

Læs også: Sund singlemad: “God mad – til små gryder”

Læs også: Så længe holder dine rester

 

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou