Anmeldelse: “VegetarKassen” fra Aarstiderne.com

Anmeldelse: “VegetarKassen” fra Aarstiderne.com

VegetarKassen fra Aarstiderne.com for singlerSelvom “VegetarKassen” fra Aarstiderne.com er beregnet til to personer, prøvede jeg den i en uge alene for at se, om den kunne gøre min hverdag nemmere og sundere.

 

“VegetarKassen” fra Aarstiderne.com er beregnet til to personer i fire dage, så jeg tænkte, at den sikkert ville passe til én person i en uge.

 

Prisen på 310 kroner for alle varer, jeg skulle bruge i en hel uge inklusiv levering lige til døren, synes jeg, er særdeles rimelig for friske, økologiske grøntsager.

 

[adrotate block=”1″]

 

At agurken og halvdelen af de søde kartofler var dårlige var lidt træls, men de andre varer var til gengæld af rigtig god kvalitet med masser af smag.

 

På menuen i uge 8, hvor jeg prøvede “VegetarKassen”, var:

 

Dag 1: Hotdogs “asian style” med harissa-tomatsalsa, spicy kål og sød kartoffelmos med hvidløg.

 

Dag 2: Stegt tofu og lun salat af hvide bønner, søde kartofler, peberfrugt og spinat.

 

Dag 3: Hotdogs “asian style” fra dag 1, salat af hvide bønner fra dag 2 og ristede auberginer.

 

Dag 4: Kartoffelsuppe med ristet tofu- og cashewdrys

 

Min mening

Alt i alt var kvaliteten af råvarerne i top, og især opskriften på hotdogs med tofu-pølser og spicy kål er blevet en af mine livretter.

 

Mit problem var bare, at som single skulle jeg have bønnesalat fire gange på en uge, og SÅ godt smagte den altså heller ikke.

 

Desuden tog det cirka 45 minutter at lave de fleste af retterne, og fordi de indeholdt så mange forskellige ting, der skulle skæres, koges og steges blev der en hulens masse opvask. Hvilket er voldsomt irriterende, når man som jeg ikke har en opvaskemaskine.

 

Konklusion

“VegetarKassen” er sikkert god, hvis man er to personer, men jeg vil ikke anbefale den til singler (hvilket den jo heller ikke er beregnet til), da det efter min mening tager for lang tid at lave maden, og man skal spise det samme mange gange på én uge.

 

Jeg blev dog helt sikkert sundere, men min hverdag blev desværre ikke nemmere.

 

Aarstiderne.com har også “SingleKassen”, som du kan se min anmeldelse af her, og “VerdensKassen”, der er beregnet til én person i fire-fem dage.

 

Desværre kan jeg ikke prøve “VerdensKassen” fra Aarstiderne.com, da jeg ikke kan lide kød, så hvis du har prøvet den, vil det da være dejligt, hvis du vil dele dine erfaringer med os andre i kommentarfeltet herunder.

 

Giv også gerne din mening om “SingleKassen” eller “Vegetarkassen”.

 

Læs også: Anmeldelse: “SingleKassen” fra Aarstiderne.com

Læs også: “SingleKassen” fra Aarstiderne.com lover godt

 

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou

1 Comment

  1. Pia Damsgaard Bach
    Pia Damsgaard Bach04-15-2012

    Jeg fandt lige denne artikel fra én, der har prøvet VerdensKassen: http://lacucinanada.com/2012/04/05/test-af-verdenskassen-for-1-pers-fra-aarstiderne/