Anmeldelse: Datingsiden Teledate.dk

Anmeldelse: Datingsiden Teledate.dk

Anmeldelse af datingsiden Teledate.dkPå Teledate.dk er det stemmen og ikke udseendet, der er det vigtige, men måske burde der være lidt mere fokus på det, stemmen siger.

 

Teledate.dk kan man oprette en profil ved at ringe til et bestemt telefonnummer og indtale sin profil eller ved at oprette en profil med tekst og billede på hjemmesiden.

 

Det ser ud til, at de fleste indtaler en profil, for der findes ikke findes særlig mange profiler med billeder på siden, og det er jo nok også det, der er meningen, men tale-delen fungerer altså ikke for mig.

 

Da jeg hørte de tre første lyd-profiler, troede jeg faktisk, at det var en joke, men det var det vist desværre ikke. Men døm selv:

 

[adrotate block=”1″]

 

Tre eksempler på lyd-profiler:

Mand, 23 år: “Det er XX. Bruger det her for første gang i mit liv, så jeg tænker, at jeg godt kunne tænke mig en meget sød dame, som måske kan komme hjem til mig og lave noget mad og måske passe lidt på mine tre børn og sådan noget ik’… Ring til mig, hej.”

 

Mand, 36 år: “Jeg er en sød, fræk fyr på 36… Jeg kommer fra Sydsjælland og har kort lyst hår og blå øjne….Øh… Rimelig veltrænet… Øh… Ikke for meget… Så er jeg uddannet XXX… og jeg kommer fra Sydsjælland, hvis jeg ikke har sagt det… Øh…Jeg søger venner øh… eller en sød pige at snakke med. Håber at høre fra nogen. Hej.”

 

Mand, 55 år: “Hej. …. Jeg søger en bolleveninde fra Randers-området… Ja, det behøver ikke være fra Randers-området, ja… Håber der er nogen. Hej.”

 

Til disse brave fyres forsvar skal det dog siges, at der heller ikke er meget information om, hvad en stemmeprofil skal eller kan indeholde, hvilket gør det lidt svært at forberede sig på at få lavet en god profil.

 

Plusser ved Teledate.dk

Fedt med en anderledes datingside i stedet for endnu et datingsite, der ligner alle de andre.

Professionelt og overskueligt design.

Let at skille sig ud med en god lydprofil, da de fleste er ret dårlige.

Godt for ordblinde/blinde personer.

Underholdende at høre de forskellige beskeder.

Man forventes ikke at svare tilbage, hvis man ikke er interesseret.

 

Minusser ved Teledate.dk

Svært at finde ud af, hvordan man oploader billede.

Ikke mange profiler i mit område eller i det hele taget.

Der står, at det er gratis, men jeg tør ikke rigtig ringe til nogen af frygt for en stor telefonregning.

Det er lidt ligesom, når man skal efterlade en besked på en telefonsvarer. Det bliver en anelse akavet og anstrengt.

Intetsigende beskeder om, at personen har blå øjne, og at han/hun søger en sød partner. Tænk engang…

Nogle gange er lydkvaliteten dårlig.

 

 Konklusion

Jeg hørte desværre ikke en eneste besked, der var original eller på nogen måde gav mig lyst til at snakke mere med personerne, men det er sikkert en lettelse for eksempelvis ordblinde, at de ikke bliver bedømt på deres dårlige stavning.

 

Med hensyn til design og brugervenlighed på hjemmesiden virker det som om, den dårligt stavende/læsende målgruppe er blevet tænkt ind i designet, da siden er meget simpel uden alt for meget tekst og med store knapper med tydelige tegninger.

 

Alt i alt synes jeg, at konceptet er godt tænkt og udført, men indtil der kommer mere fokus på stemmeprofilerne, og på hvad folk siger, holder jeg mig til mere traditionelle datingsider.

 

Læs også: Anmeldelse: Dating.dks nye design

Læs også: Sådan finder du IKKE en date

 

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou