Singleferie: Sådan finder du den perfekte rejsepartner

Singleferie: Sådan finder du den perfekte rejsepartner

Find den perfekte rejsepartnerFortvivl ikke, hvis du endnu ikke har planlagt din single-sommerferie. Internettet vrimler med andre i samme situation.

 

Her får du 7 forslag til sider, hvor du kan finde og efterlyse rejsepartnere, der gerne vil det samme som dig plus en guide til, hvordan I undgår at blive uvenner på ferien.

 

1. Facebook: Rejsepartner søges

Gruppen er for alle, der gerne vil rejse i Danmark eller udlandet. Der er i skrivende stund 65 medlemmer i gruppen. Se mere på Facebook her.

 

[adrotate block=”1″]

 

2. Travelmarket.dk

Travelmarket.dk er en rejsesøgemaskine, der også har et rimeligt aktivt rejseforum, hvor du kan efterlyse en rejsemakker. Se mere om Travelmarket.dks rejseforum her.

 

3. Djoin.dk

Djoin.dk er et mødested for rejselystne, der ønsker adventure og at opleve verden. Besøg Djoin.dk ved at klikke her.

 

4. Findrejsepartner.dk

Et site, hvor du kan søge efter rejsepartnere alt efter, hvilken verdensdel du gerne vil besøge. Læs mere på findrejsepartner.dk.

 

5. Backpackerplanet.dk

På backpackerplanet.dk kan du søge efter rejsepartnere, der har samme interesser som dig som eksempelvis krydstogter, festivaler, shopping eller dyreliv. Se mere og søg på backpackerplanet.dk ved at klikke her.

 

6. Scor.dk

På datingsiden scor.dk kan du udover at finde en date også finde rejsepartnere. Klik her og se mere om scor.dks rejseservice.

 

7. Godtur.dk

Godtur.dk finder du et forum, hvor du kan efterlyse rejsemakkere, ligesom der er artikler med rejsetips mm.

 

Sådan bliver (og finder) du den perfekte rejsemakker

Inden du begynder søgningen, kan det være en god idé at gøre op med dig selv, hvilken slags ferie, du gerne vil have, så du ikke ender med en rejsepartner, der vil dase på stranden, mens du selv vil på vandretur i bjergene.

 

Ferieliv.dk har desuden lavet en guide til godt rejse-makkerskab, som du får et udpluk af her:

 

Hold pauser fra hinanden

Hvis I skal være af sted i længere tid, kan det være en god idé at have lidt alenetid, så I ikke når at blive trætte af hinanden. Det kan  være alt fra en time på en internetcafé til en hel dag med læsning og afslapning på stranden.

 

Tilpas dig din rejsekammerat

Hvis jeres personligheder er forskellige, kan det komme til uenigheder, hvis du eksempelvis er til fest og farver og gerne vil møde nye mennesker hele tiden, mens din rejsemakker er mere tilbageholdende. Derfor er det vigtigt at få snakket om, hvordan det hele skal forløbe, så den ene af jer ikke får ødelagt sin ferie.

 

Overhold aftaler

Hvis I har aftalt, at I skal på restaurant klokken 20, er det vildt træls, hvis du altid er færdig til tiden, mens din rejsepartner stadig er ved at finde ud af, hvad hun skal have på. Så husk at overholde jeres aftaler om mødetidspunkter, udflugter o. lign.

 

Hav en mening

Det kan være vanvittig irriterende, hvis ens rejsemakker ikke har en mening om, hvad I skal lave og bare siger “Hvad synes du?”. Derfor: Mærk efter, hvad din mening egentlig er, og sig den.

 

Hold styr på pengesagerne

Lad være at gå og blive indebrændt over, at du føler, din rejsekammerat skylder dig penge. Få snakket ud om det, og lad være med at nævne det hele tiden, eller vent med at tage diskussionen til I kommer hjem.

 

Vær fleksibel

Lad være med at overplanlægge, så I glemmer at opleve noget spontant.

 

Se hele guiden til at blive den perfekte rejsebuddy ved at klikke her.

 

Læs også: Her finder du årets singlerejse

Læs også: Sådan får du den bedste singleferie

 

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou