Nye single-bøger: “Verdens bedste kur 2” og vegetarmad for singler

Nye single-bøger: “Verdens bedste kur 2” og vegetarmad for singler

Verdens bedste kur 2.0 VBK og "I love nem vegetarisk"To nye bøger for singler kommer snart i handlen. Den ene er den længe ventede 2’er af en populær slankebog, den anden er for single-vegetarerne.

 

Politikens Forlag har været så venlige at sende mig de to nye bøger, der har interesse for os singler, og som begge udkommer 28. august 2012.

 

[adrotate block=”1″]

 

Den ene er efterfølgeren til bestselleren “Verdens bedste kur” af Christian Bitz og Arne Astrup. Den nye bog hedder “Verdens bedste kur vol. 2.0 – nå din idealvægt” og indeholder opskrifter og madplaner til dig, der er single, bor alene eller er alene på kur.

 

Bogen indeholder en 4-ugers madplan, der garanterer et vægttab på 1-2 kilo om ugen. Der er 80 opskrifter på både morgenmad, mellemmåltider og aftensmad.

 

Det første indtryk

Efter at have taget et første hurtigt kig i bogen, mangler jeg allerede indkøbslister, så det ville være muligt at købe alt ind til en uge ad gangen.

 

Noget af det positive er, at det ser ud som forfatterne har været opmærksomme på at bruge de samme råvarer i flere af retterne, så man får brugt det hele og undgår madspild, dog ikke uden brug af en fryser til nogle af resterne. Desuden er der gode råd til at bruge dine rester i sunde retter.

 

Derudover er jeg personligt glad for, at der ikke er særlig mange kødretter, men derimod masser af fisk.

 

Jeg har i hvert fald fået lyst til at prøve at følge kuren for at se, hvor nemt/besværligt det er, og hvor meget det koster. Så hold øje med anmeldelsen omkring den 28. august 2012, når bogen udkommer. Prisen bliver 300 kroner.

 

I ♥ nem vegetarisk

Den anden bog, der også udkommer 28. august 2012, hedder “I ♥ nem vegetarisk” og er skrevet af Katrine Klinken.

 

Bogen er ikke henvendt direkte til singler, men alle opskrifterne er til to personer, så det skulle være nemt at overskue som single også, så man kan gemme en portion til næste dag.

 

Det første indtryk

Umiddelbart ser det ud til, at det gode ved bogen er, at forfatteren har haft fokus på, at det skal være hurtigt at lave de fleste af retterne, for normalt kan vegetar-opskrifter godt være temmelig tidskrævende, da der tit skal mange ingredienser i én enkelt ret.

 

Opskrifterne er fordelt på emnerne: “Super lækre salater”, “Rigtig hurtig mad”, “Varme fyldige supper”, “Gode grønne gryder”, “Knap så hurtig mad” samt “Varmt bagværk og brød”.

 

Jeg prøver selvfølgelig et par af opskrifterne af, så hold øje med anmeldelsen omkring udgivelsesdatoen, hvor der også kommer en lille gratis “smagsprøve” på opskrifter fra bogen. Prisen bliver 250 kroner.

 

Læs også: Bitz og Astrup laver “Verdens Bedste Kur for Singler”

Læs også: Anmeldelse: “SingleKassen” fra Aarstiderne.com

 

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou