10 gode grunde til at elske dit singleliv

10 gode grunde til at elske dit singleliv

10 grunde til at elske dit singleliv

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I anledning af at det i denne uge er “National Singles Week” i USA, får du her 10 ting, du kan glæde dig over ved at være single.

 

“National Singles Week” blev opfundet for cirka 20 år siden, og formålet er at fejre singlerne og gøre opmærksom på, at der stadig er ting i det amerikanske samfund, som er diskriminerende over for singler.

 

Så selvom du måske går og savner en kæreste til hverdag, kunne du jo også bruge denne anledning til at glæde dig over de gode ting ved singlelivet.

 

1. Du bestemmer alt selv

Som single er du fri for at skulle planlægge, du kan spise slik til aftensmad hver dag, og hvis du og vennerne lige sidder og hygger med en flaske rødvin eller 5, kan du bare fortsætte uden at skulle bekymre dig om en sur kæreste derhjemme.

 

[adrotate block=”1″]

 

2. En god nattesøvn

Snorkeri, prutteri og andre former for natteroderi kan ødelægge din nattesøvn, og det problem har du ikke som single.

 

3. Ingen svigerforældre
Du slipper for at bruge dine dyrebare weekender på at besøge kærestens forældre og forsøge at virke velopdragen.

 

4. Rengøring

Du skal kun gøre rent efter dig selv, så du kan gøre rent lige så ofte eller sjældent, som du ønsker.

 

5. Økonomi

Du bestemmer selv over dine penge, så der er ingen, der bliver sure over, at du har brændt hele månedslønnen af på en ny dims til bilen eller et par møgdyre sko.

 

6. Indretning

Du skal kun tage hensyn til din egen smag, så er du til fransk landstil, eller vil du hellere have dine gigantiske højtalere og din fladskærm størrelse XXXL på en  prominent plads i stuen, kan du gøre det uden at skulle tænke på, hvad din kæreste mon vil synes om den idé.

 

7. Flirt

Du kan gå i byen og flirte med alle de fyre eller piger, du vil, uden at du får dårlig samvittighed over for din kæreste.

 

8. Udseende

Som single kan du storme ind ad døren for at hoppe i dit yndlingsjoggingsæt og tilhørende mormor-trusser med hængerøv, uden at nogen beklager sig over, at du ikke gør noget ud af dig selv. Det er også nemmere at slippe af sted med at lade være med at barbere ben hele tiden, og du behøver ikke have pænt og ubekvemt undertøj på.

 

9. Venskaber

Du har mere tid end nogensinde til at pleje dine venskaber.

 

10. Underholdning

Du slipper for at se tv-programmer om unge mødre, tykke mennesker, der skal tabe sig eller sport, og du kan spille alle dine Metallica-albums eller dine yndlings Melodi Grand Pris-hits non stop uden brok og bøvl.

 

God singleuge. Du kan finde flere gode grunde til glæde dig over din single-status her:

 

10 Reasons I’m Jealous Of My Single Friends

 

17 grunde til, at det er fedt at være single

 

Læs også: Single-events: Nyt eventfirma for singler i København

Læs også: 10 nyttige YouTube-videoer, der gør dig bedre til at være single

 

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou