Nye singlebøger for mænd: Lær at score

Nye singlebøger for mænd: Lær at score

Bøger for singlemænd

To nye scorebøger til henholdsvis unge og lidt ældre singlemænd kommer på markedet i den kommende tid.

 

“Player” er på trods af den engelske titel en dansk bog inspireret af den kendte engelske bog “The Game”, der handler om, hvordan fyre kan bruge forskellige teknikker til at score kvinder.

 

bogens hjemmeside kalder forfatterne bogen intet mindre end “Det Bedste System I Danmark Til AT Tiltrække Smukke Piger”. De lover dig blandt andet, at “Du kommer aldrig til at løbe tør for ting at sige igen, og stå i akavede situationer med kvinder. Aldrig mere!”.

 

[adrotate block=”1″]

 

De tre forfattere Martin Andersen, Darren Ace og Daniel Jensen skriver på hjemmesiden, at de er “3 danske fyre, som sammenlagt har approachet minimum 15.000 piger alene over de seneste fem år…”

 

Læs mere og køb “Player” her.

 

Datingsider – sider af dating

“Datingsider – sider af dating” henvender sig nok til en lidt ældre målgruppe blandt singlemænd end “Player” gør. Bogen handler om, hvordan du som singlemand finder lykke og kærlighed ved at være autentisk – og ikke som titlen måske lægger op til om dating på nettet.

 

Bogen giver gode gode råd til, hvordan du fastholder din kvinde og vedligeholder jeres parforhold.

 

Bogen er skrevet af Mikael Hoffmann, der selv har udgivet bogen og skriver interessante og brugbare indlæg på sin blog her: datingdanmarkcoaching.dk.

 

Læs mere om “Datingside – sider af dating” og køb den her.

 

Læs også: Ny datingside: Kvinder søger yngre mænd

Læs også: Single-events: Nyt eventfirma for singler i København

 

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou

1 Comment

  1. Susan
    Susan09-25-2012

    En datingside er kun for singler og ikke noget andet….Dem som er i forhold må oprette en anden side….Det kan ikke være rigtig man kommer på en singleside og så er der folk i forhold man skal tage hensyn til….det vil jeg ikke betale for…..Jeg har lige opsagt mig fra en datingside hvor jeg menste at folk i forhold ikke havde noget at gøre. De blev ved med at sige jeg skulle oprette en debat der omhandlede folk i forhold og det der skete var at jeg jeg ikke gad blive ved med at skulle forsvare at jeg ikke ville have at folk i forhold skulle være på siden. Det endte så med at jeg slettede min profil da det ikke kan være rigtigt jeg skal tage hensyn til folk i forhold på en datingside der hedder single.dk…..Jeg er godt træt af andre der virkelig mener at alle folk der IKKE er single skal have derers vilje og få lov at dominere en side de ikke skal nærme sig…..