Nyt dating-koncept udfordrer dine grænser

Nyt dating-koncept udfordrer dine grænser

Klub Kismet er et nyt datingkoncept for singler.

Det nye dating-koncept hedder KlubKismetdk, og målet er at skabe kemi mellem to personer, så de får en sjov oplevelse sammen på deres første date.

 

Når du melder dig til, bliver du matchet med en single af det modsatte køn i forhold til alder og personlighed – ikke udseende.

 

“Målet med vores oplevelser er primært, at man skal have det sjovt med den person, man kommer på oplevelse med, og ikke at man skal møde den eneste ene. Dermed ikke sagt, at det ikke er en mulighed,” siger Nicki Larsen, der er den ene af de to ejere af Klub Kismet.

 

[adrotate block=”1″]

 

Opgaverne på daten kan variere fra en fotoskattejagt udstyret med en smartphone og nogle sjove destinationer til små opgaver som at fortælle en sandfærdig og sjov historie om sig selv samt en falsk – hvor modparten så skal gætte, hvilken historie, der er sand.

 

“Men det er meget individuelt, hvad vi byder ind med på de forskellige oplevelser, det handler selvfølgelig også om, hvilke grænser personerne har,” forklarer Nicki Larsen.

 

Skal tage en grænsetest

Datene tilrettelægges ud fra, hvor de to “oplevendes” grænser går med hensyn til personlig intimitet, fysisk intimitet, offentligt påsyn, fysiske udfoldelser, initiativ/passivitet, kontrolbehov og generel selvopfattelse.

 

Dette afgøres ud fra en grænsetest, som Klub Kismet udfører forud for oplevelsen.

 

Længden af en Klub Kismet oplevelse kan variere fra par til par – dog skal du regne med at sætte et sted mellem to og fem timer af til oplevelsen.

 

Indtil videre kan du kun komme på udfordrende dates i København, men firmaet satser på i fremtiden at udvide til Odense, Århus og Ålborg.

 

Læs mere om KlubKismet her.

 

Læs også: Nyt dating-koncept: Find en date ude i virkeligheden

Læs også: Anmeldelse: “Verdens bedste kur 2.0″ – slankekur for singler

 

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou