Sådan får du en god single-jul

Sådan får du en god single-jul

Tips til dig der er alene juleaften

Det skulle være så hyggeligt, men mange singler frygter julen. Her får du derfor singlecoachens 10 gode råd til, hvordan du kommer igennem højtiden.

 

Singlecoach Mikael Hoffmann  har skrevet bogen “Datingsider – sider af dating”, hvor han blandt andet giver singlemænd gode råd om dating og singleliv.

 

Her er hans bedste idéer til, hvordan du gør julen lidt bedre som single.

 

1. Kom videre

Lad være med at svælge i dine følelser af elendighed og frustration. Det gælder både til jul og på alle andre tidspunkter af året. Det vil kun bringe dig ind i en følelsesmæssigt nedadgående spiral.

 

2. Vær aktiv

Fyld din tid op med noget fornuftigt. Grib enhver chance for at more dig, deltag i fester, se gamle venner, besøg julemarkeder, og inviter andre single-venner til middag.

 

3. Mange er ligeglade

Din egen opfattelse kan være anderledes end andres. Måske føler du, at alles opmærksomhed er rettet mod din person. Men sandheden er normalt, at folk i virkeligheden har travlt nok med sig selv.

 

[adrotate block=”1″]

 

4. Forberedelse

Forbered dig på forskellige situationer som eksempelvis nysgerrige familiemedlemmer, så hav nogle gode svar parat.

 

5. Se fordelene

Mange par er også pressede i julen – så meget at mange overvejer skilsmisse. Det slipper du for, ligesom du slipper for at skulle købe en gave til din partner.

 

6. Find gamle venner

Brug feriedagene på at mødes med gamle venner, du har forsømt eller på at forny venskaber, der er løbet ud i sandet.

 

7. Ryd op

Gør grundigt rent, og ryd op i dit hjem, så alt det, du ikke bruger, ryger ud eller sættes til salg, så du kan begynde det nye år med orden i tingene.

 

8. Vær taknemmelig

Find alle de gode ting ved dig selv og dit liv, og vær taknemmelig for det, du har i stedet for at koncentrere dig om det, du ikke har. Giv eventuelt dig selv en gave. Du fortjener at have det godt.

 

9. Rejs væk

Gider du ikke rigtig julen, kan det være en god idé at rejse væk evt. på en charterrejse eller en ski-ferie. Det er ok at være egoistisk.


10. Sæt nye mål

Tænk over, hvad du gerne vil opnå i det nye år. Det kan eksempelvis være i forhold til uddannelse eller din fremtid generelt.

 

Læs alle Michael Hoffmanns råd til en god singlejul på hans blog her.

 

Læs også: Sådan bliver du kongen af dating-klichéerne

Læs også: 10 veje til at finde (og beholde) en kæreste

 

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou