8 finanskrise-dates, der er til at betale

8 finanskrise-dates, der er til at betale

Spil backgammon eller et andet spil, hvis du vil på en sjov og billig date

En sjov og billig date kan være på en hyggelig bodega eller café til en venskabelig brætspils-dyst.

Er pengepungen lidt slatten her under krisen, kan du invitere din date på en af disse sjove, men stadig billige dates.

 

1. Deal sites

Tjek et af de mange dealsites som sweetdeal.dk, groupon.dk og lignende, hvor man tit kan få middage, sushi eller foskellige oplevelser til halv pris eller mindre.

 

2. Gåtur

En af de billigste aktiviteter overhovedet er en ganske almindelig gratis gåtur. Tag ned på havnen, i skoven eller på stranden og lær hinanden at kende, mens I vandrer derudaf. Man synes oven i købet, at man snakker meget bedre, når man går, end hvis man sidder og stirrer på hinanden ved et bord.

 

3. Bar/Bodega

Tag din date med på bar eller bodega til en drink og lidt barsport. Det skal selvfølgelig ikke være en af de fine og dyre på byens bedste adresse, hvor en fadøl koster mere end en måneds abonnement hos Dating.dk. Vælg i stedet en af de små afsidesliggende barer, hvor der er mørkt, og stamgæsterne sidder bænket omkring baren.

 

Her kan du få øl til under en 20’er, og måske er der et billardbord, måske kan I udfordre hinanden i dart eller måske spille et brætspil som backgammon eller terninger.

 

[adrotate block=”1″]

 

4. Filmdate derhjemme

Har I datet et par gange, kan I lave en filmdate hjemme hos en af jer. Enten kan I være old school og gå i Blockbuster efter film og slik, eller hvis du vil spare endnu mere, kan du bage en kage i stedet for slik og streame en film på nettet.

 

Har du endnu ikke prøvet Netflix.com, kan du der få en måneds forbrug af film og tv-serier gratis til at begynde med.

 

5. Strandtur

Er det sommer, er en tur på stranden oplagt. Og det er tilmed helt gratis. Tag eventuelt en madkurv og kolde drikke med hjemmefra.

 

6. Museer

Det kan godt være ret dyrt at gå på museum, men der findes også mange gratis museer med kvalitets-udstillinger. Skal du på date i København, kan du tjekke denne side ud, hvor der er en liste over museer med gratis adgang 

 

7. Indsamlingsdate

Nærmest året rundt er der forskellige indsamlinger til forskellige velgørende formål. Inviter din date til at samle ind sammen med dig. Så gør I en god gerning, får motion og frisk luft og har noget at snakke om på daten.

 

8. Spis sammen

Laver I mad derhjemme, koster det kun en brøkdel af, hvad det ville koste på en restaurant, men vil I hellere ud at spise, kan det være en idé at finde en restaurant, hvor I selv må medbringe drikkevarer.

 

Har du andre forslag til, hvor man kan tage hen på en billig date, kan du dele dine idéer i kommentarfeltet herunder. Tak 🙂

 

Læs også: Inspiration: Her er de perfekte vinter-dates

Læs også: 10 veje til at finde (og beholde) en kæreste

 

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou