Jobsite laver akutdating for langtidssingler

Jobsite laver akutdating for langtidssingler

Singler er ofre for aprilsnar

Singler er i dagens anledning “ofre” for flere aprilsnarre, så glæd dig ikke for tidligt.For det er sandsynligvis for godt/skidt til at være sandt, når Jobindex.dk fortæller, at de vil lancere akutdating for langtidssingler.

 

Der skulle være tale om en ny datingportal for danskere, der har været single i to år eller mere.

 

Direktør Kaare Danielsen fra Jobindex udtaler i den forbindelse:

 

[adrotate block=”1″]

 

“Der mangler et modstykke til for eksempel elite-dating og BeautifulPeople, hvor krav til uddannelse og udseende er i centrum. Derfor lancerer vi nu en datingportal for dem, der slet ikke har nogen krav og ikke kan leve op til andres. Vi mener, vi har fundet et hul i markedet, som ingen andre har tænkt på.”

 

Også Joakim B. Olsen fra Liberal Alliance udtaler sig ifølge Jobindex.dk:

 

“Hvis man har været enlig i to år, så kan man ikke tillade sig at være kræsen, så må man gifte sig med, hvad man nu kan få. Sådan er det jo,” siger han.

 

Scor.dk overtager nfs.dk

Også Netværk for singler, nfs.dk, må formodes at have gang i en aprilsnar, når de i deres nyhedsbrev skriver, at netværket er blevet solgt til scor.dk og fra nu af hedder nfs-nudes.dk.

 

Læs også: 10 gode grunde til at elske dit singleliv

Læs også: Sådan bliver du kongen af dating-klichéerne

 

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou