SingleBlog: 5 aktive og gratis forårsdates

SingleBlog: 5 aktive og gratis forårsdates

Sjove og anderledes forårsdatesForåret er for alvor kommet til Danmark, så udnyt det, hvis du skal på date.

 

Her får du fem idéer til dates, der er både sjove og udfordrende samtidig med, at det I laver, giver jer mulighed for at tage en lille pause og snakke med hinanden.

 

Så nej, vi vil ikke foreslå paintball eller boksning til den første date – til gengæld er der mange andre ting, som man ikke tænker over til hverdag, men som kan være ganske sjove at lave på en date.

 

[adrotate block=”1″]

 

1. Lad mig vise dig mit kvarter

Selvom dating ikke er nogen konkurrence, kan man godt snakke om en vis hjemmebanefordel, som du kan sikre ved at vise dit kvarter frem for din date. Planlæg en tur, I kan gå, og planlæg måske også, hvordan den kan kortes af, hvis enten vejret eller kemien fejler.

 

Du ved måske allerede en masse om dit område, de folk, der bor der, og de ting, der sker der. Hvis ikke, så kan du jo lave lidt research først, og lære om det. Og hvis det virker som lidt for meget forberedelse, så tag i stedet på en byvandring sammen.

 

Der er byvandringer i alle større byer i Danmark, og de er ofte både billige og underholdende at deltage i. Hvis kemien er til det, kan I jo fortsætte samtalen over en kop et eller andet bagefter.

 

2. Cykeltur til dit specielle sted

Har du et yndlingssted, hvor du godt kan lide at tage hen, så vis det for din date. Har du ikke et yndlingssted, så kan du nok godt nå at finde et inden din næste date.

 

Cykl sammen ud til dit “specielle” sted, og hold en pause her. Stedet kan være et udsigtspunkt, et madsted, en café, en lysning i skoven eller noget helt andet. Det at dele noget, der har en speciel værdi for dig, fortæller din date noget om dig, og det fortæller også, at du er villig til at investere noget af dig selv.

 

3. En tur på loppemarked

Om foråret og sommeren kan det være ganske underholdende at tage ud til et loppemarked. Det handler lige så meget om at ose rundt, snakke med nogle kræmmere og mærke stemningen, som det gør om at købe noget.

 

Du lærer helt sikkert også noget om, hvilken smag din date har, og hvilke ting han eller hun kan lide. Hvis du finder noget godt, så køb det, og hvis ikke, så bare tænk på at have det sjovt og at opleve noget fælles med din date.

 

4. Tag en tur i Botanisk Have

Hvis du bor i København eller Aarhus, har du mulighed for at besøge botaniske haver. Det er lidt mere spændende end at gå den sædvanlige tur i parken. Gå langsomt, hold pauser og brug sanserne.

 

Hvis du er i Aarhus, og vejret er til det, kan du tage en flaske vin og et par glas med – der er mange hyggelige hjørner, hvor I kan nyde en drink over en længere pause. Hvis du er i København, så besøg Palmehuset i haven.

 

5. Observer mennesker

Hvis I er gået efter en klassiker og valgt at tage på en gåtur sammen, så tag en pause på en bænk. Observer de folk der går forbi, og start en leg. Begynd at gætte, hvem de mennesker, I ser, er, hvad de laver, og hvor de er på vej hen.

 

Du kan bare starte ud med at snakke, og din date skal nok forstå legen og følge med. Man skal selvfølgelig passe lidt på, at man ikke kommer til at virke fordomsfuld over for sin date, men hvis det gøres med et glimt i øjet, er det en skæg leg, som kan løsne op i en samtale, der ellers nemt kan blive lidt formel.

 

Nu når du har idéerne, så mangler du kun en partner til din date. Det kan den nystartede dating-service www.okdate.dk hjælpe med. Her kan du finde en date gratis i 3 simple trin: Opret din date, se, hvem der er interesset, og vælg din partner.

 

Dette er et gæsteindlæg skrevet af Simon Sandvej, stifter af OkDate.dk. OkDate.dk er en ny online service, der fokuserer på at komme hurtigst muligt fra online- til offline-dating ved lade brugerne oprette dates og andre brugere byde ind på dem. Du kan prøve OkDate.dk gratis på www.okdate.dk.

 

Læs også: 10 veje til at finde (og beholde) en kæreste

Læs også: Her de 6 hotteste datingtendenser for 2013

 

Share this:

2 Comments

 1. Sury mukherjee
  Sury mukherjee04-21-2013

  Love to know international travel minded lady between 45 to sixty who also speaks english.I am in retail business in NY.

 2. www.datingspot.dk
  www.datingspot.dk08-18-2013

  Virkelig gode dating ideer!!
  Der er os en masse dating steder her: http://www.datingspot.dk