Overraskende tips til færdigretter
Ikke alle færdigretter er lige så dårlige som deres rygte.
Så er du en af de mange – mig selv inklusive – der ikke altid gider lave mad, når du “bare” skal spise sammen med dig selv, får du her tips fra Slankedoktor.dk til at vælge de sundeste færdigretter.
1. Supper
Køb frosne supper med max 5 g fedt pr. 100 g, og gør dem endnu sundere ved selv at tilsætte grøntsager og en rest magert kød. Du kan også spise pulversupper, men undgå at bruge fløde.
[adrotate block=”1″]
2. Fedtindhold
Generelt mener slankedoktor.dk, at så længe du holder dig på et fedtindhold på maks. 5 g pr. 100 g og spæder op med grøntsager ved siden af, kan du både spise forårsruller, boller i karry, dansk bøf mm. Dog ved frikadeller maks. 10 g fedt pr. 100 g.
3. Købepizza
Der er jo nærmest ikke noget nemmere end at købe en frossen pizza og sætte den i ovnen og proppe den i munden foran fjerneren, og faktisk er det også fint, så længe den maks. har 5 g fedt pr. 100 g, og du maks. spiser 250 g af den. Og spiser ekstra grøntsager til.
4. Grøntsagerne
Når du skal have ekstra grøntsager til dine færdigretter, behøver det ikke tage lang tid. Kog et par buketter broccoli eller blomkål i en gryde eller i mikroovnen eller riv en god porton gulerødder.
Læs mere om, hvordan du kan spise færdigretter uden at være usund på slankedoktor.dk her.
Læs også: Singlemad: Sådan laver du en god madplan
Læs også: Singlemad: Her er de 10 bedste single-retter