10 ting du sagtens kan gøre alene

10 ting du sagtens kan gøre alene

Nogle ting føles bare mærkelige eller pinlige at gøre alene.

 

For eksempel kunne jeg aldrig finde på at gå i biografen alene. For selv om man ikke snakker sammen det meste af tiden, er det som om, normen er, at det er noget, man gør sammen med andre, selv om det jo i princippet sagtens kan være noget, man som single gør med sig selv.

 

Det kan også føles mærkeligt at gå ud og spise på restaurant alene, tage i teatret, på bar eller til koncert alene. Så hvis du ikke har nogen planer i weekenden eller i løbet af ugen, men alligevel gerne vil lidt ud, får du her 10 idéer til, hvilke ikke-pinlige ting, du kan lave alene.

 

1. Svømmehallen

Den der rene og afslappede følelse, man har efter at have været i svømmehallen, er lige til at blive glad i låget af. Vælg en svømmehal med boblebad, sauna eller varme bassiner og slap af en time eller to med selvforkælelse. Ingen synes, det er mærkeligt at gå i svømmehallen alene.

 

2. Kaffebar

I forhold til en restaurant – og også visse caféer – er en kaffebar mere et sted, der også byder singler uden selskab velkomne, uden at det føles akavet.

 

For der er tit aviser eller magasiner, du kan sidde og læse i eller du kan tage din iPad eller en god bog med uden at føle, at andre kigger mærkeligt på dig.

 

3. Shopping

I denne post-lukkelovstid kan vi alle shoppe næsten hele tiden, og ingen kigger mærkeligt på dig, fordi du går i butikker alene.

 

4. Gå eller løb en tur

En dejlig lang gåtur eller en løbetur på stranden, i skoven eller bare rundt i byen giver motion og frisk luft, og der er ingen, der vil synes, det mærkeligt, at du ikke følges med nogen.

 

5. Biblioteket

Biblioteket er også typisk et sted mange kommer alene. Desværre lukker mange af dem tidligt og har lukket om søndagen, men har du en hverdag eller lørdag formiddag fri, kunne en tur på biblioteket være en god idé.

 

Find en sofa og der, hvor biblioteket opbevarer magasiner, aviser og ugeblade. På den måde kan du helt gratis læse udgivelser, du måske ikke selv ville have fundet.

 

6. Træningscenteret

Meld dig til et hold i træningscentret.

 

7. Museum

Er du interesseret i kunst eller gamle ting, kan du tage på museum. Enten et kunstmuseum, hvor du kan nyde at gå i dit eget tempo og kigge eller på et museum for at bestemt emne som eksempelvis jernbanemuseum eller Zoologisk Museum.

 

8. Foredrag

Det føles heller ikke mærkeligt at tage til foredrag alene, selv om det jo tit er sjovere at have nogle at snakke med om emnet bagefter. Men et fordrag giver dig mulighed for at blive klogere på netop det, du interesserer dig for, uden at skulle tage hensyn til andres meninger.

 

9. Marked

En tur på loppemarked eller til det lokale marked med madvarer er heller ikke steder, hvor du vil føle, at det er underligt at færdes alene.

 

10. Single-arrangement

Hvis du absolut ikke har lyst til at være alene, så meld dig ind i én af de efterhånden mange single-netværk eller singlegrupper på Facebook, hvor du selv kan foreslå aktiviteter, som andre kan deltage i, eller deltage i andres aktiviteter. Her er det heller ikke pinligt at komme alene, for formålet er jo at møde nye mennesker.

 

Har du andre forslag eller kommentarer til, hvad man som single kan lave alene, så lad andre få glæde af dem i kommentarboksen herunder.

 

Læs også: 7 store singlegrupper på Facebook

Læs også: Få nye veninder med Vi-kvinder

 

[adrotate block=”1″]

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou