Ny kæmpeguide til dating og singleliv

Ny kæmpeguide til dating og singleliv

Linkkatalog over datingsider og singlenetværk.Vores nye linkkatalog indeholder over 70 datingsider og masser af andre nyttige single-links.

 

Du kan blandt andet finde en oversigt over singlenetværk, hvor du kan finde nye singlevenner og komme med til singleevents, ligesom vi er ved at opbygge en guide til gode singlegrupper på Facebook.

 

Der er også links til singlerejse-arrangører, og har du et link, som du gerne vil have med på listen, kan du skrive til pia(at)singlespot.dk, så sætter jeg det på.

 

[adrotate block=”1″]

 

Find hele linkkataloget med datingsider og singlenetværk her.

 

Læs også: 10 veje til at finde (og beholde) en kæreste

Læs også: 10 gode grunde til at elske dit singleliv

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou

3 Comments

 1. Camilla Møller
  Camilla Møller07-21-2013

  Jeg bliver lidt ærgerlig over at se, at I har firstdate.dk med på jeres liste. Det er den værste fupsite, alt er autogenereret, det er umuligt at slette sin profil, man skal spærre sit kreditkort, for de trækker ublu summer fra ens konto under forskellige firmanavne. Prøv at søg på anmeldelser af sitet. Jeg overvejer politianmeldelse af dem (ligesom andre der er blevet fuppet af sitet).
  De forslag jeg får – til trods for at jeg ikke har en aktiv profil – er fra Sverige, Norge, Island og Finland.Enkelte er fra DK (Jylland) – jeg bor i Kbh. Slet den på jeres liste, så andre som jeg, ikke skal igennem et Helvede.

  • Pia Damsgaard Bach
   Pia Damsgaard Bach07-22-2013

   Hej Camilla
   Tak for din kommentar. Det vil vi selvfølgelig kigge nærmere på, for vi vil jo også helst, at det kun er de seriøse og brugbare datingsider, vi sender vores brugere videre til.
   Men mange tak for info i hver fald.

   Mvh
   Pia Damsgaard Bach
   SingleSpot.dk

 2. Karina
  Karina02-27-2014

  Hvorfor skal det forgå på facebook?? Jeg synes det er lidt tabu at være single.. Og jeg vil ikke blande mine venner, familie og bekendte ind i min single liv.. Synes det er privat at jeg “dyrker” mit single liv og prøver at finde en kæreste…!