To nye datingsider til de skrukke

To nye datingsider til de skrukke

To nye datingsider for de skrukke, der vil have børn.Er du klar til at få børn, er der to nye datingsider klar til at hjælpe dig på vej.

 

I mandags lancerede både Babyklar.nu og Baby2Be.dk deres spritnye datingsider med nøjagtig samme formål: At føre skrukke singler sammen, så de kan få børn.

 

[adrotate block=”1″]

 

Den ene er meget pink og pige-agtig, mens den anden er lavet i drengefarven blå, men ellers kan du begge steder oprette en profil og lede efter en mor eller en far til dit kommende barn.

 

Begge stiftere er mænd i 40’erne, der har oplevet, at det har været svært at finde en kvinde at få børn med.

 

Emmanuel Limal, der står bag Babyklar.nu, har tilmed oplevet, at det har været et tabu at sige, at han gerne vil have børn, når han har prøvet andre datingsider.

 

For mit eget vedkommende undrer det mig, at han oplever det som tabubelagt, for jeg har faktisk bidt mærke i, at mange mænd på deres datingprofiler skriver, at de gerne vil have en børn og en familie, så det er slet ikke den opfattelse, jeg har. Måske er det anderledes blandt kvinder, fordi de er bange for at virke desperate?

 

Find datingsiderne for de skrukke her: Babyklar.nu og Baby2Be.dk.

 

Læs også: Ny datingside for biker-fans

Læs også: WTF? 18 lamme score-tricks fra danske datingsites

 

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou