Nyt single-event handler ikke om dating

Nyt single-event handler ikke om dating

Meet'n Eat er et nyt event for singlerRunning Dinner og speedating har fået sig en lillebror.

 

De fleste forbinder single-events med Running Dinner og speeddating, men med Meet’n Eat har seeqone.com nu et mere moderne koncept, der fører singler ad helt nye veje.

 

“Meet’n Eat er en helt ny måde at være social på, hvor der er fokus på nye bekendtskaber i stedet for på at finde en kæreste,” fortæller Michael Rubio, der er pr-ansvarlig hos single-eventfirmaet seeqone.com.

 

 

Sådan foregår det
6 singler melder sig til Meet’n Eat.

 

Seeqone.com udpeger par, der som det nye kan bestå af både to mænd, to kvinder eller en kvinde og en mand.

 

Hvert par forbereder en forret, hovedret eller dessert og tager derefter hjem til den deltager, der er udpeget som vært. Her bliver der snakket, skålet, grinet, skabt nye relationer og ikke mindst spist 3 retter, og hvad der ellers hører til en middag for 6.

 

Bagefter går singlerne videre til et udvalgt sted i byen, hvor der også kommer singler fra de andre Meet’n Eat-sammenkomster i byen.

 

Det nye single-koncept er for singler, der synes speeddating går for hurtigt og Running Dinner bliver for hektisk. Her bliver lagt vægt på samtale, god mad og ikke mindst masser af nye bekendtskaber.

 

Læs mere pm Meet’n Eat med seeqone.com her.

 

Læs også: WTF? 18 lamme score-tricks fra danske datingsites

Læs også: Her de 6 hotteste datingtendenser for 2013

 

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou