Ny dating-bog: Få succes med kvinder

Datingens psykologi - scorebog af Jacob de Lichtenberg:En ny bog fokuserer på, hvordan mænd kan bruge forskningsresultater til at forføre damer.

 

Det er psykologen Jacob de Lichtenberg, der er forfatter til bogen med titlen “Datingens psykologi – Hemmeligheden til succes med kvinder”.

 

Her giver han et overblik over de seneste 50-års forskning inden for dating og relationer mellem mænd og kvinder.

 

[adrotate block=”1″]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I bogen finder du –  udover den forskning, der ifølge Jacob de Lichtenberg er mest effektiv, når du vil score en kvinde – også historier,  psykologiske værktøjer, baggrundsteori og masser af praktiske eksempler.

 

Bogen er skrevet til mænd, der vil påtage sig den traditionelle maskuline rolle, og derfor skal tage initiativet til at kontakte kvinderne.

 

Gode dating-råd fra bogen: 

– Gør det let for sig selv, når du skal tage kontakt til en kvinde, du ikke kender. Dvs., at du skal bringe dig selv i en situation, hvor det falder naturligt at snakke med hende.

 

– Tal desuden om et nærliggende emne: Hvis hun bærer på noget tungt, så hold døren, eller spørg til, om det er en spændende bog, hun læser, hvis hun sidder med en bog.

 

– Stil et spørgsmål. Bed eksempelvis om hendes mening om et emne, du og din kammerat diskuterer.

 

Læs mere om “Datingens psykologi”, og køb den her.

 

Læs også: Suspekt dating-fabrik indtager Danmark

Læs også: To nye datingsider til de skrukke

 

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou