En kasse blandede grøntsager, tak!

Grøntsager til singler.En idé, som vil komme os singler til gode, er netop blevet valgt som månedens bedste i Coops Grøn Idepris.

 

Idéen går ud på, at der i Coops grøntafdelinger skal være kasser i forskellige størrelser, som man kan fylde med blandede grøntsager, i stedet for de store poser med gulerødder osv., som man bliver nødt til at købe nu.

 

Med grøntsagskasserne behøver du kun at købe, hvad du har brug for, og det kommer især os singler til gode, da vi i mange tilfælde bliver nødt til at købe mere, end vi kan nå at spise, fordi pakningerne er så store.

 

Flere af idéerne til Coops Grøn Idépris handler netop om at gøre det nemmere at købe lige den mængde mad, man har brug for, hvilket jeg også synes er en rigtig god ide.

 

I kø for at veje

Min lokale Føtex gjorde det på et tidspunkt med bl.a. æbler og andet frugt, som man så kunne veje og betale efter vægt, men er gået fra det igen.

 

Og det kan jeg sådan set godt forstå, for det var dælme også dumt, at de kun havde 1 vægt, så man ikke kun skulle stå i kø for at få lov at betale for varerne, man skulle også stå i kø for at veje frugten. Hvilket resulterede i et rendyrket kaos af kurve, børn og voksne i kamp om at komme hen til vægten i “myldretiden”.

 

Derfor synes jeg også, at kasser i forskellige størrelser lyder som en god ide, så man ikke skal veje varerne, men så kommer spørgsmålet om, hvad disse kasser skal laves af, og hvordan de skal genbruges?

 

Prisen gives til det bedste forslag inden for årets tema, som er “Grøn Emballage”, og du kan også stadig nå at komme med dit forslag til, hvordan Coop kan gøre emballagerne grønnere.

 

Læs mere om Coops grønne idépris, og se alle forslagene her.

 

Læs også: Singlemad: Ny single-madkasse

Læs også: Gode single-råd til din økonomi

 

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou