Her finder du andre singler at følges med

events4singler har en buddy-ordning.Bryder du dig heller ikke om at komme alene til single-arrangementer, kan du prøve singlenetværket Events4Singler.dk.

 

Her er der nemlig en såkaldt “buddy-ordning”, hvor der til alle arrangementer altid er et erfarent medlem, som står til rådighed for at svare på spørgsmål, og som du kan følges med, hvis du ikke har lyst til at komme alene.

 

Idéen til ordningen fik Poul Hjortbøl, der står bag Events4Singler.dk, fordi han selv har været single i en del år og har oplevet, hvor akavet det kan føles at komme alene til især store single-arrangementer.

 

“Det føles tit, som om alle kender hinanden, og så kan det godt være svært at komme alene og ikke have nogen at snakke med i begyndelsen,” fortæller Poul Hjortbøl, ejer af Events4singler.dk. Han tror, at netop det med at tage det første skridt kan være svært for mange, og det er altså det, singlenetværket har fundet en løsning på med buddy-ordningen.

 

Dating og nye bekendtskaber
Singlenetværket Events4Singler.dk er forholdsvist nyt, men der er allerede ca. 5000 medlemmer, og det har vist sig at være en god idé med buddy-ordningen.

 

“Vi får rigtig gode tilbagemeldinger fra dem, der har brugt ordningen, og det er også noget af det, der er specielt for vores netværk,” siger Poul Hjortbøl, der selv er buddy til de fleste arrangementer.

 

Hvis du er interesseret i en buddy til et arrangement, skal du bare skrive til en af dem, der står listet som buddy ved eventet, og aftale hvad I gør. For nogle er det ifølge Poul Hjortbøl nok lige at få snak med buddy’en om, hvordan arrangementet foregår, mens andre bare gerne vil have nogen at følges med i begyndelsen, hvor de ikke kender nogen.

 

Det er gratis at benytte sig af ordningen, og du bliver også taget godt imod, selv om du ikke har en buddy, for ved alle netværkets egne events står Poul Hjortbøl altid selv i døren og tager personligt imod alle, og derudover er der en eller flere værter klar til at hjælpe dig med at finde dig til rette.

 

Singlerne gør det selv
De fleste af netværkets events er oprettet af medlemmerne selv, men Events4Singler.dk arrangerer også en del større events såsom fredagsbarer, julefrokoster og nytårsfester, og det er netop til disse lidt større arrangementer, du kan bruge buddy’erne. Det er gratis at blive medlem af Events4Singler.dk resten af 2013.

 

Læs mere og tilmeld dig Events4Singler.dk her.

 

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou