Middagsdate.dk lukker i Aarhus

middagsdate.dk lukker i AarhusDet blev til ca. et år for det århusianske single-firma, Middagsdate.dk, der nu lukker.

 

Ifølge den besked, som Middagsdate.dk har sendt ud til deres tidligere kunder og samarbejdspartnere, har det især været manglen på mandlige deltagere, der har gjort udslaget.

 

[adrotate block=”1″]

 

Det har krævet for meget arbejde for folkene bag Middagsdate.dk at skaffe nok mænd til de århusianske kvinder, der har taget pænere imod konceptet og gerne har villet deltage.

 

RunningDinner.dk opgav også

Middagsdate.dk er ikke det eneste single-eventfirma, der har opgivet at drive forretning i Aarhus. Også Runningdinner.dk, der med succes arrangerer bl.a. speeddating for singler i København, har lukket for aktiviteterne i Aarhus.

 

For lige omkring et år siden meddelte Runningdinner.dk ellers, at firmaet ville udbrede sine singleevents til både Aarhus, Aalborg og Odense, men det er efterhånden et stykke tid siden, der har været events i disse byer.

 

Hvad årsagen til dette er, ved jeg ikke med sikkerhed. Jeg har tidligere skrevet et blogindlæg på Aarhuspuls.dk om, hvorfor jeg tror, at århusianerne ikke gider speeddating og andre organiserede single-events.

 

For det er egentlig mærkeligt, at der blandt århusianske singler ikke er opbakning til disse single-events, for der er et stort og aktivt single-miljø på Facebook, hvor medlemmerne selv arrangerer events som eksempelvis singlefester for hinanden. Måske passer jyderne bare bedre på deres penge, så de ikke lader nogen tage penge for noget, de kan arrangere selv til en billigere pris.

 

Jeg har dog hørt, at endnu et single-eventfirma har planer om at åbne i Aarhus i 2014, så helt afskrækkende er århusianerne altså ikke.

Update:  Der er tale om seeqone.com, og du kan se, de planlagte events – running dinner, speeddating og singlefester –  i Aarhus her.

 

Læs også: Her får provinsen flere singleevents

Læs også: Anmeldelse: Middagsdate.dk i Aarhus

 

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou