Ny datingside med masser af events

Datingside med eventsEn ny datingside vil have os singler ud og møde hinanden i virkeligheden.

 

Siden hedder Eventogdate.dk og  er gået i luften denne weekend. Mission er, at de ca. 300.000 singler, som i Danmark bruger nettet til at søge efter kærligheden, skal ud i det virkelige liv og møde andre singler med samme interesser.

 

[adrotate block=”1″]

 

Derfor arrangerer folkene bag datingsiden masser af event for singler såsom singlefester, foredrag og workshops. Mange af eventene har fokus på personlig udvikling, så flere får øjnene op for, at vi singler bliver nødt til at elske os selv, før andre kan elske os, og vi dermed finder kærligheden.

 

Indtil videre er der events i København, Odense og Roskilde.

 

Også en almindelig datingside

Eventsogdate.dk har desuden indgået samarbejder med bl.a  Joan Ørting, som holder foredrag og workshop og sidder i et panel af eksperter, som medlemmerne kan skrive til.

 

Som på andre datingsider kan du også hos eventogdate.dk oprette en profil, og snart kan du også søge efter andre profiler. Det er gratis at blive medlem hele oktober måned.

 

Læs mere om den nye datingside Eventogdate.dk med masser af singleevents her.

 

Læs også: Ny single-service til dating og nye venner

Læs også: Her kan du komme på højskole i julen

 

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou