Nyt og billigere ferie-tilbud til singleforældre

Nyt og billigere ferie-tilbud til singleforældre

Singlerejser-for-singleforældreVinterferien nærmer sig, og er du single-forælder, er der nu et nyt ferie-tilbud til dig.

 

Det er rejseselskabet Lowcosholidays.dk, der har lanceret et nyt rabat-koncept til singleforældre. Hos rejseselskabet mener de nemlig ikke, at traditionelle rejse-selskaber giver singleforældre mange muligheder for at komme billigt ud at rejse.

 

[adrotate block=”1″]

 

For normalt er mange rejser baseret på, at to voksne tager på ferie med deres barn/børn, og derfor bliver det dyrt at tage af sted som singlemor eller -far med børnene.

Singleforældre får rabat

Men ifølge Lowcostholidays.dk kan du som single med børn nu få op til 50% rabat på rejser med dine børn. Det kan bl.a. være rabatter på en række forskellige hoteller, som f.eks. halv pris på et værelse, gratis ophold til børn sammen med mor eller far. Kig efter mærket “Single Parent Friendly” på Lowcostholidays hjemmeside.

 

“Det er vigtigt for os, at alle får muligheden for at tage på ferie, og vi satser derfor kraftigt på enlige forældre. Vi har gjort dette muligt ved at presse priserne og forhandle os til generøse rabatter på mere end 100 hoteller over hele verden,” fortæller Eva Magnusson-Bowring, der er managing director for Lowcostholidays i Norden.

 

Trustpilot, hvor forbrugere kan bedømme eksempelvis hoteller og rejsebureauer, har Lowcostholidays i skrivende stund 3 ud af 5 stjerner på baggrund af 904 anmeldelser.

 

Læs mere om rejser for singleforældre med Lowcostholidays her.

 

Læs også: Skiferie for singler med og uden børn

Læs også: Få gode råd efter skilsmissen

 

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou