Single-kvinder skal smage på flere mænd

Single-kvinder skal smage på flere mænd

Jakob Olrik fortæller på sin kommende foredragsturne om, hvorfor såkaldt casual dating er populært blandt singlekvinder.

 

De pæne piger, der ligger i sengen med hænderne over dynen, hører ifølge Jakob Olrik nu for alvor fortiden til, og singlekvinder er alle steder i gang med at tage den nye dating-trend, “casual dating”, til sig.

 

Casual betyder afslappet, og i forhold til dating betyder det et opgør med mange kvinders idé om, at en date skal føre til et forhold. En date kan ganske enkelt sagtens bare føre til sex, også selv om der ikke umiddelbart ser ud til at være basis for et forhold, og det er der altså flere og flere kvinder, som får øjnene op for i denne tid, har Jakob Olrik observeret.

 

“Fordelen ved at date på en mere afslappet måde, hvor man ikke straks vurderer en date i forhold til, om han passer ind i vennekredsen, familien og fremtiden, men på om man har lyst til at have sex med ham er, at ingen kan forudse kærligheden, måske opstår den efter en god omgang sex, og desuden kan man eksperimentere mere, end man gør i et forhold,” mener Jakob Olrik.

 

Singlekvinder skal eksperimentere mere

Netop det med at eksperimentere, mener han, er rigtig gavnligt for mange singlekvinder, for når du først er i et forhold, bliver det tit glemt. Han sammenligner det med at smage nye retter, og på et tidspunkt finder du de retter, du allerbedst kan lide. Og samtidig kan du udfordre dine seksuelle “smagsløg” med forskellige “krydderier”, som det kan være svært at komme til at prøve, når man er i et fast forhold.

 

“Nogle kan lide masser af chili, andre kan ikke lide chili overhovedet, men det er rigtig svært at vide, hvis man aldrig har smagt det, og derfor er det dejligt for nutidens singlekvinder, at det er blevet mere accepteret at eksperimentere med forskellige partnere,” forklarer Jakob Olrik.

 

“Casual dating er jo ikke noget nyt fænomen for mænd. De har længe været i stand til at adskille  sex og kærlighed. Det nye er, at mange flere kvinder gør det, trives med det og selv opsøger det,” fortæller Jakob Olrik, der i forbindelse med sit job som sexolog har lavet interviews med over 1000 kvinder om bl.a. sex og singleliv.

 

Sådan dater du “casual-style” som single-kvinde

Selv om det er blevet mere accepteret for kvinder at dyrke casual sex, er det dog ifølge Jakob Olrik stadig vigtigt, at du som kvinde ikke bare går hen til en mand og spørger, om han vil bolle, for mænd vil gerne stadig være dem, der jager, og det er de ikke, hvis du allerede har lagt dig ned som en lille bambi, der er bare venter på at blive taget.

 

Desuden er det ifølge Jakob Olrik vigtigt, at du har dig selv med, for ligesom med alkohol og mad, kan sex også misbruges til at fjerne opmærksomheden fra andre områder af dit liv, som måske volder problemer. Er det tilfældet, kan casual dating og mange sex-partnere blive et problem snarere end give nogle dejlige oplevelser.

 

Casual dating er bare et af de mange emner, som Jakob Olrik berører på sin foredragsturne rundt i landet. Han kommer også med gode råd til, hvordan du tiltrækker en mand, forfører ham, beholder ham og kommer af med ham på en god måde.

 

Du kan opleve Jakob Olriks foredrag “Kvinde, kend din mand” i Esbjerg, Kolding, Charlottenlund, Odense, Aarhus og Aalborg i perioden fra 18. november 2013 til 31. januar 2013.

 

Foredragene er arrangeret i samarbejde med casual datingsitet C-date.dk, hvor voksne mænd og kvinder kan finde uforpligtende sex med andre, der søger det samme.

 

►►Læs mere om foredragene med Jakob Olrik, og køb billet her.

 

 

Læs også: Lykke-test: Har du et lykkeligt singleliv?

Læs også: WTF? 18 lamme score-tricks fra danske datingsites

 

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou