Singlemad: Ny single-madkasse

Singlemad: Ny single-madkasse

Singlekasse fra Aarstiderne.Aarstiderne har lanceret en ny måltidskasse til singler.

 

Kassen, der blev sendt ud første gang i denne uge, hedder “Singlemåltidskassen” og indeholder ingredienser til 1 person i 3 dage. En af dagene er der altid fisk på menuen, ligesom der altid er 2 kilo frisk frugt og nogle gange en overraskelse i kassen.

 

[adrotate block=”1″]

 

Kassen med singlemad bliver lavet af Juliane Schmeltzer Dybkjær, der selv er single og har madbloggen madgrisen.dk, hvor du også kan læse om hendes oplevelser med den første udgave af den nye singlemåltidskasse fra Aarstiderne.

 

Ingredienserne i kasserne er ifølge Aarstiderne pakket i små portioner, så du undgår madspild, ligesom det er nemme og hurtige retter, der er på menuen. Prisen for kassen er 395 kr. inkl. levering lige til døren.

 

Andre singlekasser sløjfet

Tidligere fandtes en anden type singlekasse hos Aarstiderne, ligesom der var noget, der hed “Verdenskassen” til 1 person, men disse er blevet sløjfet.

 

Desværre har jeg ikke mulighed for selv at teste den nye single-kasse, da jeg ikke kan lide kød, så hvis du har prøvet den, kunne det være lækkert, hvis du vil skrive om dine erfaringer i kommentarerne herunder.

 

Læs mere om “Singlemåltidskassen” fra Aarstidernes her.

 

Læs også: Anmeldelse: Vegetarkassen fra Aarstiderne

Læs også: Anmeldelse: Singlekassen fra Aarstiderne

 

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou