Vælg det rigtige tøj til din næste date

Tøj-inspiration til din næste date.Det kan være svært nok at vælge tøj til hverdag, men til en date kan det være endnu sværere.

 

Og da det snart er jul – dating-højtiden, hvor vi singler overrender datingsiderne og forhåbentlig også går på masser af dates – får du her et par tips og forslag til, hvordan du vælger det rigtige tøj til en date.  Jeg har fået lov til at låne et par billeder af tøj, der er online på Zalando.dk, og her får du mit bud på et fint sæt tøj, som vil passe godt til en uformel kaffe- eller cafédate.

 


Fotos fra Zalando.dk. Se beskrivelse og priser i teksten herunder.

 

Nu er det ikke for at generalisere, men det er vist ikke nogen hemmelighed, at mænd godt kan lide at kigge på kvinders former. Så vælg et par jeans, der sidder godt på bagdelen og giver noget at kigge på, uden at det virker slutty. Eksempelvis Jeans Straight Legs fra Only (billedet) til 459 kr.

 

Rødt tiltrækker mænd

For noget tid siden læste jeg på tv2.dk, at et forsøg havde vist, at mænd godt kan lide kvinder i rødt tøj, så forsøg at snige noget rødt ind i dit outfit. Eksempelvis tunikaen på billedet herover fra Plein Sud (1895 kr.), der giver lidt fylde til overkroppen, men samtidig kan du vise lidt kavalergang, hvilket din date sikkert vil sætte pris på.

 

Til en date på café virker det lidt unaturligt og overdressed at tage sine allerhøjeste stilletter på, men lidt hæl er altid godt til at gøre din gang mere feminin. Hælen på disse JIVE stilletter fra Vagabond er lige tilpas. (Pris 749 kr.)

 

Accessories til daten

Selvfølgelig skal du også have en taske med, hvor der er plads til et spejl, makeup og andre fornødenheder, som en pige jo har brug for på en date. Eksempelvis denne JIRA shoppingbag fra Pieces (299 kr.).

 

De fleste mænd kan jo også godt lide feminine kvinder, og med et hjertesmykke om halsen kan du fremhæve din femininitet. Eksempelvis denne fra sweet deluxe (199 kr.).

 

Brug et råt bælte for at gøre dit look mindre “cute” og vise, at du ikke kun er en sød pige. Eksempelvis dette fra Vanzetti. (Pris: 399 kr.)

 

Vis din date, at du har humor

Husk, at det ikke er en jobsamtale, så det hele behøver ikke være så seriøst. Vis, at du har humor ved at vælge noget sjovt tilbehør. Eksempelvis disse rensdyr-øreringe fra N2. (Pris: 549 kr.)

 

Sørg også for at se godt ud med overtøj på, så drop din slidte vindjakke, og tag en elegant vinterfrakke i uniformssnit på. Eksempelvis som denne fra mint&berry. Pris: 879 kr.

 

(Min baggrund for at skrive denne artikel er, at jeg udover at skrive artikler til her på SingleSpot.dk, også er journalist hos Berlingske Media, hvor jeg skriver om mode og livsstil.)

 

Læs også: Inspiration: Her er de perfekte vinter-dates

Læs også: Ny datingside: Rige mænd søger smukke kvinder

 

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou