Hvad siger dit single-soveværelse om dig?

Elsk dit single-soveværelse.Står dit soveværelse i vejen for dit kærlighedsliv?

 

Det kan det nemlig godt ifølge den nye bog om indretning af soveværelser, “Elsk dit soveværelse”, skrevet af Ranvita la Cour, som er indretnings- og feng shui-ekspert.

 

[adrotate block=”1″]

 

For dit soveværelse skal ifølge hende være et sted, du har lyst til at invitere en elsker ind og ikke bare et hvidmalet rum med en boksmadras og et totalskadet stræklagen. Dit soveværelse siger mere om dig, end du tror, og ved at gøre dit soveværelse til et symbol på de energier, du ønsker at tiltrække, kan du måske få mere held i kærlighed.

 

Bogen er ikke kun henvendt til singler, men mange af de gode råd i bogen gælder alle typer soveværelser, og der er også et helt kapitel med titlen “Kunsten at tiltrække en kæreste med din indretning”.

 

Single-soveværelse, sådan!

Selv om det lyder lidt langhåret, at du ved at indrette dit soveværelse anderledes, kan tiltrække en kæreste, så siger forfatteren, at hun både selv har prøvet det, og at hun har set det virke for mange andre singler også.

 

Så hvis du har en enkeltmands-seng, er det første, du skal gøre, at anskaffe dig en seng, hvor der rent faktisk er plads til en mand.

 

Desuden skal du fjerne alle minder om tidligere kærester. Det kan være, der hænger et billede af din ekskæreste, eller måske står der en lampe eller lignende, som du har fået af ham/hende, og som minder dig om fortiden. Væk med det.

 

Forfatteren opfordrer i bogen desuden til, at du placerer alting parvis. Eksempelvis to lysestager, to blomster sammen, ligesom billederne på væggen skal forestille og udstråle “par”.

 

Fokusér på dig selv

“Elsk dit soveværelse” indeholder masser af andre gode råd til singler om at indrette et soveværelse, der tiltrækker en partner, men måske sker der det samme for dig, som skete for forfatterens veninde, Tina?

 

Ved at sætte fokus på sit soveværelse, kom hendes store ønske om at finde en kæreste i baggrunden, og hendes fokus ændrede sig til at handle om hende og hendes velbefindende frem for at være besat at tanken om at finde en mand.

 

Læs mere om “Elsk dit soveværelse”, og køb den her.

 

Læs også: Gode single-råd til din økonomi

Læs også: Sådan lærer du at forstå mænd

 

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou