Giv børnene den bedste skilsmisse

Giv børnene den bedste skilsmisse

Singleforældre, få en god skilsmisseDet behøver ikke altid at ende dårligt, når forældre beslutter sig for at blive skilt, hævder en ny bog.

 

Bogen hedder “Det næstbedste – når far og mor ikke bor sammen”, og ifølge forfatteren til bogen, Camilla Semlov, er det ikke endnu en bog om de dårlige ting ved skilsmisser.

 

[adrotate block=”1″]

 

Derimod prøver hun at dele ud af sine egne gode erfaringer med at blive singleforælder, så andre kan slippe af med lidt af den dårlige samvittighed over for børnene, der tit følger med en skilsmisse.

 

“Jeg savnede i den grad at få troen på og blive inspireret til, at det kunne lade sig gøre at skabe så gode vilkår for vores søn, at han ville kunne føle sig maksimalt tryg – og at jeg ville kunne komme af med noget af den dårlige samvittighed, jeg bar rundt på,” fortæller Camilla Semlov om sin motivation for at skrive bogen.

 

Hun er selv socialrådgiver, og det er nogle af de erfaringer, hun har fået gennem sit job, hun brugte i sin egen skilsmisse.

 

Blandt andet kan du læse hendes gode råd til, hvordan du undgår at skændes foran barnet, hvordan du lærer at stole på, at den anden gør det godt nok, og hvordan du får et godt og tillidsfuldt samarbejde med din tidligere partner – og senere hen med bonusforældre til barnet.

 

Læs mere om “Det næstbedste – når mor og far ikke bor sammen” her.

 

Læs også: Få gode råd efter skilsmissen

Læs også: Skiferie for singler med og uden børn

 

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou