Singleguide: Juleaften alene? Det behøver du ikke…

Find andre at holde jul med.Du behøver ikke være alene juleaften, hvis du ikke vil.

 

Der er nemlig masser af muligheder for at finde andre at holde jul med i dit område, uanset om du er singleforælder eller “bare” dig selv.

 

[adrotate block=”1″]

 

Her får du en oversigt over, hvor du kan lede efter selskab, hvis du ikke vil være alene juleaften.

 

1. Røde Kors’ julevenner

Røde Kors har lavet en service for alle, der enten gerne vil have en julegæst på besøg juleaften eller som gerne vil finde et sted at holde jul. Du tilmelder dig servicen inden 20. december 2013, og så vil Røde Kors forsøge at matche alle julegæster og juleværter.

 

Læs mere om Røde Kors’ julevenner her.

 

2. Jul for singleforældre med eller uden børn

På netværket for singleforældre, Singleplus.dk, er der normalt en del forskellige arrangementer juleaften, hvor singleforældre kan holde jul sammen med andre singleforældre.

 

Nogle af jule-arrangementerne er med børn, andre er for singleforældre, der ikke har deres børn juleaften. Hvis der ikke allerede er et arrangement i dit område, kan du selv oprette et, og se om der er andre, der heller ikke vil være alene i julen.

 

Læs mere på SinglePlus.dk.

 

3. Jul med Facebook

Facebook har jo grupper og fællesskaber for alt muligt, og også for dig, der gerne vil have gæster eller være gæst juleaften. I Facebook-gruppen “En jul med andre” kan du efterlyse gæster eller efterlyse en juleaften, ligesom der er opslag om større julefester, hvor alle er velkomne.

 

Find “En jul med andre” her.

 

4. Jul på højskole

Du kan også tage på højskole i juledagene, hvis du ikke har lyst til at være alene. Højskolernes julekurser er ret populære, men hvis du er heldig, kan du måske stadig nå at få en plads.

 

Se SingleSpot.dks oversigt over julekurser på højskoler her.

 

►►Du kan finde flere idéer til, hvordan du finder nogen at holde jul med som single her.

 

Hvis du har andre ideer til, hvor singler kan finde et sted at holde jul, så skriv det meget gerne i kommentarfeltet herunder. Links til arrangementer for enlige i julen er også velkomne.

 

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou