Overraskende mad- koncept er IKKE kun for singler

Overraskende mad- koncept er IKKE kun for singler

Dinnersurfer.dk-ikke kun for singler.Du kan nu få hjemmelavet mad til hjemmelavet pris uden at løfte en finger.

 

Det nye koncept, DinnerSurfer.com, der netop er gået i luften, er ikke kun for singler, og det handler heller ikke om dating, men jeg vælger alligevel at omtale det, for det er som skabt til os singler.

 

[adrotate block=”1″]

 

Her kan du nemlig købe mad, som andre private har lavet, og som du henter hjemme hos dem. Eller du kan selv lave mad, som du kan sætte til salg gennem sitet.

 

Lige nu kan du eksempelvis købe en portion spicy kyllingewok til 20 kr., eller måske var det noget med en omgang cremet risotto med squash og portobellosvampe til 30 kr.?

 

Du betaler, når du henter retten, og bestillingen foregår ved, at du sender en sms eller ringer til nummeret, der står i opslaget. Hvis du selv vil sælge dine retter, kan du udfylde formularen på siden og oprette dig som kok. Du kan sælge mad over hele landet, men indtil videre er det kun i København og Aarhus, der har været slået tilbud op.

 

Sådan opstod idéen

Det er tre gutter midt i tyverne og først i 30’erne, der står bag konceptet. De foretagsomme fyre sad og arbejde på et helt andet projekt og var ved at være vældig trætte af, at fast food for det meste er dyrt og/eller usundt. Samtidig kunne de se ud af vinduet , at der i de andre lejligheder blev tilberedt lækker mad, som de da gerne ville betale lidt for at få en portion af.

 

“Nu da vi har fået idéen, og det har vist sig, at der egentlig er efterspørgsel efter hjemmelavet mad på denne måde, er vores andet projekt blevet skubbet lidt i baggrunden, og vi arbejder rigtig meget med det her,” fortæller Kasper Krægpøth, der er en af folkene bag.

 

Ikke mad-dating

Hvis du nu sidder og tænker, at det da også kunne være en udmærket måde at møde nye mennesker på, så har du ret, men det er absolut ikke det, der er fokus på. Det er ikke en datingside med mad, understreger Kasper Krægpøth.

 

“Det er maden, der er 100 procent i fokus. Ikke noget andet, men det er klart, man møder jo folk, man sikkert ikke ville have mødt ellers, og på den måde er der et socialt aspekt i det også,” forklarer han og fremhæver den største fordel, han ser i konceptet for os singler.

 

“Vi tror, der bliver mindre madspild, fordi man kan lave store portioner og bruge alt det, der er blevet købt ind til retten og sælge de portioner, der er til overs, hvor man måske ellers ville have smidt noget af det ud. Og så er det i mange tilfælde sundere end fast food,” mener han.

 

Indtil videre er det fuldstændig gratis at bruge sitet for både kokke og kunder, men hvis idéen slår an, er det klart, at der skal nogle indtægter ind for at holde det kørende. Hvordan, det skal ske, er endnu ikke besluttet.

 

Hvad siger loven?

Rundt om på nettet er der allerede blevet lagt mærke til det nye koncept, og flere steder bliver det diskuteret, om det nu også er lovligt for private at sælge mad på denne måde, bl.a. af hygiejnehensyn. Ifølge Kasper Krægpøth er spørgsmålet i en gråzone.

 

“Det er jo ikke, fordi folk ligefrem åbner forretninger og sælger mad igennem os. Det er noget, de måske gør en gang i mellem for hyggens skyld,” siger han, men det er et spørgsmål, som de nu er ved at få afklaret vha. eksperter på området.

 

Indtil videre kan du i hvert fald gå ind på DinnerSurfer.com og se, om der skulle være en ret efter din smag, eller selv sælge din mad og gøre andre glade.

 

 Læs også: Singlemad: Ny single-madkasse

Læs også: Anmeldelse: “Verdens bedste kur 2.0″ – slankekur for singler

 

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou