Prøv noget nyt: Maskebal for singler

Prøv noget nyt: Maskebal for singler

events4singler-maskebal-singlefestSinglenetværket Events4Singler inviterer til en anderledes singlefest.

 

Den finder nemlig sted lørdag 8. marts 2014, hvor det lige har været fastelavn, og hvad er så mere nærliggende end at lave en fastelavnsfest for voksne singler? Det gør singlenetværket Events4Singler i hvert fald.

 

Festens tema er “Maskebal”, og derfor skal du have en maske på til festen, ligesom der også vil være tøndeslagning og præmier til både de stærke, de smukke og de kreative.

 

►► Læs mere om Events4Singlers.dks maskebal i København her.

 

Kom bare alene

Hvis du ikke beyder dig om at komme alene, har Events4Singler nogle søde værtinder, der vil tage godt i mod dig og sørge for, at du ikke kommer til at stå alene.

 

Under middagen, der består af forrets- og hovedretsbuffet samt to slags desserter, kommer du også til møde masser af nye mennesker, da der bliver lavet en bordplan. Hvis I er nogle, der gerne vil sidde sammen, kan det også lade sig gøre.

 

Her foregår singlefesten

Festen, der er for singler 35+, foregår i Wax Studio på Amager i København, lørdag 8. marts 2014 kl. 20-03. Det koster 349 kr. for medlemmer af Events4Singler.dk og 399 kr. for ikke medlemmer. Det er gratis at blive medlem.

 

►► Læs mere om Events4Singlers.dks maskebal i København her. 

 

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou