Sådan lokker Kolding singler til byen

Singler flytter til Kolding.Kolding forsøger sig med en hidtil uset strategi for at tiltrække nye indbyggere.

 

En undersøgelse viste nemlig, at hele 87 procent af alle tilflyttere til Kolding er singler, så hvorfor ikke prøve at tiltrække endnu flere singler, så de kan finde sammen og blive til de eftertragtede børnefamilier, som mange kommuner gerne vil have flere af?

 

Det var sådan Kolding Kommune tænkte, og det er der bl.a. kommet denne reklamefilm ud af:

 

 

Undersøgen viste, at de fleste tilflyttende singler naturligt nok er studerende under 30 år, da Kolding har en del uddannelsesinstitutioner, men at der også er en del lidt ældre singler mellem 30 og 50, som vælger at flytte til byen. 21 procent af single-tilflytterne er ifølge undersøgelsen mellem 30 og 50 år.

 

[adrotate block=”1″]

 

Da bosætningskampagner tit fokuserer på børnefamilierne, er det en ny måde at forsøge hverve de attraktive børnefamilier som indbyggere i Kolding – altså før de bliver børnefamilier.

 

Byen lokker bl.a. gennem en reklamefilm med, at der blandt de pt. ca. 16.000 singler i Kolding altid vil være én, der passer til netop dig.

 

Udover filmen vil Kolding Kommune også reklamere på bl.a. datingsites.

 

Læs også: Her finder du andre singler at følges med

Læs også: Gode single-råd til din økonomi

 

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou