Sved dig i form sammen med andre singler

Sved dig i form sammen med andre singler

Løb for singler.Find ud af, hvor du kan finde andre singler at motionere sammen med.

 

For det kan være svært at tage sig sammen til at løbe den tur helt alene, når nu der også lige er noget lækkert i fjerneren. Så derfor har vi nytårets navn samlet et par idéer til, hvor du kan finde andre singler at være aktiv sammen med.

 

Sund Single

Den nye Facebook-gruppe “Sund Single” er for singler, der gerne vil finde andre at tabe sig sammen med ved bl.a. at lave motionsgrupper, hvor man motiverer hinanden.

 

Der er ikke så mange medlemmer endnu, men jo flere medlemmer, des bedre chancer for at finde andre i dit lokalområde.

 

Læs mere om Sund Single her.

 

Dating.dks løbeklub

Datingsiden Dating.dk går i gang med at lave forskellige arrangementer her i 2014, og nogle af de første events er løbehold for singler, i skrivende stund udelukkende i København.

 

Her kan du løbe sammen med andre singler, og der er en instruktør til at sørge for udfordringer. Samtidig bliver der også tid – og luft – til at snakke sammen, for du skal ikke løbe hele tiden. I første omgang er der løbehold lørdag 11. januar og lørdag 25. januar 2014.

 

Læs mere om Dating.dks løbehold her.

 

Løb for singler i Aarhus

Bor du i Aarhus og omegn kan du løbe sammen med andre singler, hvis du melder dig til Facebook-gruppen “Singles Run For Fun”. Her er der en masse søde singler, som løber sammen, og der er altid en eller flere, der står for at tilrettelægge træningen.

 

Der er fast løb hver lørdag fra iskiosken ved Marienlund i Riis Skov, og der er nye med hver gang, så alle singler er velkomne. Som regel er der hygge efter løbet.

 

Læs mere om løb for singler i Aarhus her.

 

Motion med singlenetværk

I mange singlenetværk er der også både faste og mere løse former for motion, som du kan deltage i sammen med andre singler.

 

Eksempelvis har mange afdelinger af Single Rock Café forskellige former for single-motion. Pt. er der bl.a. arrangeret vandreture, golfhøjskole for singler på Ikast Idrætshøjskole og fyraftenssvømning i Odense.

 

Hos Netværk for singler er der i København bl.a. vandaerobic, aqua biking og gratis yoga, som du kan dyrke sammen med andre singler.

 

Du kan i de fleste singlenetværk også oprette dine egne events eller søge efter single-motionsvenner. Prøv evt. Events4Singler, der er et landsdækkende singlenetværk, eller SinglePlus.dk, der er et netværk for singleforældre.

 

Singlerejser med motion

Singleture.dk arrangerer løbende singlerejser til Club la Santa på Lanzarote. Du bestemmer selv, hvor aktiv, du vil være, men der er i hvert fald masser af muligheder for at komme til at svede sammen med andre singler.

 

Læs mere om singlerejser med motion her.

 

Har du andre forslag til, hvor singler kan svede sammen, vil vi meget gerne høre om det i kommentarfeltet herunder. Tak.

 

Læs også: Nye singlekurser og workshops i Aarhus

Læs også: Aarhus-tip: Mød nye mennesker med MadRouletten

 

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou