Tilbud på helt nye single-events i Aarhus

Tilbud på helt nye single-events i Aarhus

Running Dinner-singleevents  i Aarhus.Lige nu er der tilbud på running dinner i Aarhus.

 

Så hvis du gerne vil møde andre singler mellem 23 og 55 år til god mad og spas ude i den virkelige verden, er chancen der nu, uden at det koster alt for meget.

 

[adrotate block =”1″]

 

Det er seeqone.com, der i lidt over et år har lavet bl.a. running dinner og speeddating i København, som nu også rykker til Aarhus, og skyder det hele i gang med et tilbud hos Groupon.dk.

 

For 99 kr. kan du deltage i en omgang running dinner, der er et middagsarrangement for singler, hvor du får tildelt en ledsager, som du skal følges med rundt til forret, hovedret og dessert hos de andre deltagere i arrangementet. Bagefter er der singlefest for alle deltagerne.

 

Hvis I er to fyre, der bestiller sammen, kan I få tilbuddet for 169 kr. for jer begge. Tilbuddet kan også bruges til running dinner i København, hvis du vil det.

 

Seeqone.coms første running dinner-event i Aarhus finder sted lørdag 8. marts 2014.

 

Find tilbuddet på running dinner i Aarhus og København her.

 

Læs også: Danske mænd frygter ofline-dating

Læs også: Single-events: Nyt eventfirma for singler i København

 

Share this:

About the Author

Pia LoulouIndehaver og stifter af SingleSpot.dk og forfatter til bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd" samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år.

View all posts by Pia Loulou