Tilbud på helt nye single-events i Aarhus

Tilbud på helt nye single-events i Aarhus

Running Dinner-singleevents  i Aarhus.Lige nu er der tilbud på running dinner i Aarhus.

 

Så hvis du gerne vil møde andre singler mellem 23 og 55 år til god mad og spas ude i den virkelige verden, er chancen der nu, uden at det koster alt for meget.

 

 

Det er seeqone.com, der i lidt over et år har lavet bl.a. running dinner og speeddating i København, som nu også rykker til Aarhus, og skyder det hele i gang med et tilbud hos Groupon.dk.

 

For 99 kr. kan du deltage i en omgang running dinner, der er et middagsarrangement for singler, hvor du får tildelt en ledsager, som du skal følges med rundt til forret, hovedret og dessert hos de andre deltagere i arrangementet. Bagefter er der singlefest for alle deltagerne.

 

Hvis I er to fyre, der bestiller sammen, kan I få tilbuddet for 169 kr. for jer begge. Tilbuddet kan også bruges til running dinner i København, hvis du vil det.

 

Seeqone.coms første running dinner-event i Aarhus finder sted lørdag 8. marts 2014.

 

Find tilbuddet på running dinner i Aarhus og København her.

 

Læs også: Danske mænd frygter ofline-dating

Læs også: Single-events: Nyt eventfirma for singler i København

 

Share this:

About the Author

Pia Loulou DamsgaardIndehaver og stifter af SingleSpot.dk samt medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single" Single gennem ca. 10 år. Bor alene og elsker det. Vil hellere have en mand at gå ud med, end en mand at komme hjem til.

View all posts by Pia Loulou Damsgaard